tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Pokerworkshop en toernooi begeleid door een echte pokerguru!

Omschrijving

Deze workshop is geschikt voor mensen die nog nooit hebben gepokerd, maar ook zeker een aanrader voor mensen die dit al wat jaren doen. Willen jullie je vrienden verbaasd laten staan tijdens dat maandelijkse pokeravondje? Dan is onze pokerworkshop een echte aanrader!

Onze pokerguru heeft ronde pokertafels meegenomen waar maximaal 6 personen aan kunnen zitten. Door de vorm van de tafels kan iedereen elkaar goed in de gaten houden. Jullie krijgen eerst een zelfgemaakte video te zien waarin het spelletje binnen 5 minuten wordt uitgelegd. Na de video krijgen jullie nog een kleine toelichting en de mogelijkheid tot het stellen van vragen, waarna jullie beginnen aan een pokertoernooi begeleid door onze pokerguru.

Elke 5 minuten geeft hij nieuwe tips die jullie toe kunnen passen tijdens het toernooi. Ondertussen loopt hij rond, geeft hij persoonlijke tips aan iedere speler. Ook fungeert hij als scheidsrechter en poker etiquette coach. Naarmate het toernooi vordert zullen er deelnemers afvallen en spelers van tafel moeten wisselen. De tips worden steeds ingewikkelder en bluffen wordt steeds belangrijker. Wij gaat er met de beker vandoor? Wie is die onontdekte Phill Ivey binnen jullie groep?

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 15,- tot € 24,50 per persoon
10 tot 50 personen
2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01