tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Picture That Fotospel - Mogeijk in diverse steden

Wat ga je doen?

Je gaat een stad naar keuze in om originele foto-opdrachten uit te voeren. Met behulp van je eigen mobiele telefoon en onze polaroidcamera ga je allerlei kiekjes maken op de mooiste plekken in de stad. Een
onderdeel bijvoorbeeld is het vastleggen van spreekwoorden. Nadat je de stad hebt ontdekt, ga je dus naar huis met een berg leuke foto’s als herinnering.

Je wordt door onze spelbegeleider ontvangen op de afgesproken tijd en locatie, waarna een korte introductie plaatsvindt, gevolgd door de overhandiging van de benodigdheden. Verder worden er teams gemaakt om een beetje gezonde concurrentie aan het spel toe te voegen. 

Na afloop van het spel spreken we af bij een gezellig café voor een welverdiend drankje. Terwijl je van een drankje geniet neemt de spelbegeleider de foto’s met je door om een winnend team te kunnen bepalen. Daar hoort behalve eeuwige roem natuurlijk een mooie prijs bij!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 27,50 tot € 30,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 200 personen
2,5 tot 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01