starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Personeelsfeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 11 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kapot gelachen

Mijn vrienden en ik hebben ons echt kapot gelachen tijdens ons moorddiner in het Zand in Antwerpen. Iedereen kroop volledig in zijn rol en de 4 uur gingen voorbij in een oogwenk omdat we tussen de gangen aan het speuren waren naar de moordenaar! Vriendelijke spelbegeleiding met duidelijke uitleg en veruit het goedkoopste alternatief voor diner entertainment dat ik kon vinden.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk dagje op het water

Bedankt voor de geslaagde dag. We hebben met onze collega's een onvergetelijk dagje gehad.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk team en absolute aanrader!!!!

Ik vind deze muziekschool by far de leukste waar ik ooit geweest ben. Ze hebben verschillende genres en ook de studio’s zo ingericht. Super leuk om met je team te doen, mega veelzijdig!!

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische dag!

Erg professionele begeleiding, een goed verzorgd programma en met goede apparatuur. Wij hadden als groep allemaal geen enige ervaring met muziek maken en toch is dit super makkelijk te doen! Zeker een aanrader als uitje voor bedrijven of gewoon als verjaardag.

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke beleving. Heb het enorm naar mijn zin gehad!

Het personeel is leuk, gezellig en zeer professioneel. Zij zorgden voor een dag die ik nooit zal vergeten. Chapeau!

maandag, 20 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gekke middag gehad!

Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn! Wat een leuke ervaring om een echt optreden te geven en petje af voor de mensen van Teambanding die je zo goed helpen. Echt een aanrader!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

maandag, 15 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring voor beginners en ervaren muzikanten..!!

Superleuke middag gehad met ons hele team...! Op een leuke, simpele manier leer je in een paar uur om bekende rocknummers te spelen. Ook prima te doen voor mensen die nog nooit een instrument hebben vastgehouden. Iedereen vond het te gek..!!

maandag, 1 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagde casino avond!

Keurig! Nette casinotafels met zeer vriendelijke croupiers.
Een casino avond heeft een hoog entertainment gehalte!

donderdag, 1 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond

Heerlijke avond gehad... Ik Hou van Holland. Goed eten drinken en leuke show.
Eten en drinken prima verzorgd... en tja dat ik in 1 keer 8 consumpties over me heen kreeg kan gebeuren. De ober heeft zich ongeveer 346 keer verontschuldigd maar tja dat kan gebeuren! Verder genoten van de avond en is zeker voor herhaling vatbaar!

maandag, 2 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zoals afgesproken.

Met een groep van 18 mensen hebben we een top avond gehad. Cruciaal is dat je 'iets' van je personage maakt / durft te maken. De voorpret tijdens de voorbereiding op de rol, het spel zelf en de nabeschouwingen niet te vergeten. Top. Het is goed en prettig zaken doen met Fred. Alles in overleg, volgens afspraak en op tijd geregeld.

zaterdag, 2 januari 2016

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01