starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Personeelsfeest - The Magic Dinner Show

Wat ga je doen

Laat je betoveren tijdens onze Magic Dinner Show en geniet van een speciaal diner dat tijdens deze avond wordt gepresenteerd in de vorm van een buffet.

Wonderbaarlijke acts en geraffineerde goocheltrucs passeren de revue. Een avond vol entertaintment, waarbij je van de ene in de andere verbazing valt met onnavolgbare trucs en de nodige humor.
Deze magische show wordt gedragen door een heuse magiër die het publiek op een fantastische wijze geboeid weet te houden. Een dinnershow als groepsuitje of bedrijfsuitje, die overal in restaurants of zalencentra georganiseerd kan worden.
Inclusief een verrukkelijk buffet, waarna je met zijn allen heerlijk aan tafel plaats kunt nemen.
Niks is gewoon; alles verloopt anders en van begin tot eind spelen bovennatuurlijke krachten een belangrijke rol.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01