tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Percussie workshop op locatie - Maak samen muziek

Omschrijving

Samen muziek maken is een feest. Even alles vergeten en meegenomen worden in een swingende flow. Daar krijg je energie en hele goeie zin van! Een korte introductie en dan meteen aan de slag. Originele Braziliaanse percussie instrumenten in soorten en maten.

Je kiest je instrument en voor je er erg in hebt sta je echt te musiceren. Ritmes, breaks, solo’s, zang, interactie, een begin en een spectaculair eind. Met heel veel plezier bouwen we samen een heel muziekstuk op dat aan het eind van de workshop gespeeld wordt. Je staat versteld van het resultaat. Vrijgezellenfeest, uit met vrienden of familie, teambuilding op volkomen natuurlijke wijze, het kan allemaal!

Ik neem alle instrumenten mee, dus als jullie een ruimte hebben die groot genoeg is voor alle deelnemers, maken wij er samen een swingend feestje van. Informeer hieronder naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
10 tot 80 personen
Vanaf 1,5 uur
Binnen of buiten
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01