starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Penoze citygame mogelijk in heel Nederland

Wat ga je doen

Kom jij met jouw team aan de top van de penoze? Op dat moment is er geen medelijden meer mogelijk. De regels zijn simpel; je jaagt of je wordt gejaagd.

Zodra Carmen ontdekt dat haar man een belangrijke rol speelt in de onderwereld, dwingt ze hem om te stoppen. Maar zodra alles rustig is begint alle ellende! Bedreigingen zijn geen uitzondering meer en justitie zit achter haar gezin aan. Ze werkt zich naar de top van de georganiseerde misdaad! Wat kun jij als team verwachten van het spel Penoze?

Het doel om is om als team de machtigste familie van de stad te worden! Door het afpersen en omkopen van de juiste personen, in drugs te handelen en personen te liquideren bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende machtspositie op en werk je steeds verdere naar de top van de onderwereld!

Gewapend met een mobiel en stadsplattegrond waar verschillende locaties op staan gaan jullie op pad. Aangekomen op een locatie? Je krijgt direct een opdracht of vraag door. Voer dit goed uit, zo bouw je je positie langzaam op.

Snelheid en tactisch inzicht zijn bij Penoze van levensbelang.

Vraag bij kleinere of grotere groepen een aangepaste offerte aan!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01