tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Partyfiets met bier of prosecco in Eindhoven

Wat ga je doen?

Kom het levendige Eindhoven verkennen op een oergezellige bier- of proseccofiets. Al fietsend en onder het genot van een heerlijk glas bier of mousserende wijn fiets je samen met je collega’s, vrienden of vriendinnen door de stad langs gezellige winkelstraten, parken, pleinen en andere bezienswaardigheden.

De fiets wordt op locatie afgeleverd en een van jullie mag hem besturen als echte BOB. Vervolgens kun je de Lichtstad op deze oergezellige fiets op een bijzondere manier leren kennen! Er is genoeg tijd om te kletsen en natuurlijk te proosten. Tussendoor is het mogelijk een aantal stops te maken om bijvoorbeeld grappige opdrachten te laten uitvoeren door de vrijgezel.

Drank kan je kiezen naar eigen keuze!!

Op de fiets is er ruimte voor 17 personen. Ook is de fiets voorzien van een afdakje en wind en regenbescherming. Dus weer of geen weer, het uitje op de partyfiets kan doorgaan!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 17 personen
Vanaf 2 uur
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01