tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Partyboten

Boek een partyboot voor een varend uitje

Vier een spetterend feestje op een partyboot

Een feestje op een boot geeft een totaal andere dimensie aan vrijwel ieder bedrijfsuitje, personeelsfeest, verjaardagsfeest of elk ander evenement. Genieten van het varen met een telkens wisselend landschap en decor, voorzien van hapjes en drankjes, is een heerlijke ervaring. Heb je een vraag over de partyboot? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen!

Laat je varen, terwijl je meedeint op de golven en goede muziek. Voetjes van de vloer met een band of een achtergrond orkestje voor een stijlvolle receptie of borrel. Blijf aan boord of ga aan wal voor het diner. Verzin je eigen droomboottocht, met volledige catering of alleen met een schipper. In overleg is er veel mogelijk op de partyboot.

Diverse schepen staan tot je beschikking om de verschillende wateren te bevaren. Het IJsselmeer op, of liever de grachten? Zoek de juiste partyboot voor het perfecte feestje.

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Tonen

Dé Amsterdamse Muziekvaart met de MS De Jordaan

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 14 beoordelingen
Vanaf € 89,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Meezing-muziekvaart? Bitterballen-vaart? Kroegen-speur-wandeltocht? Op en met Motor Schip De Jordaan (bekend van radio én TV) vier je een écht Amsterdams feest, inclusief Jordanese meezingers, dé Amsterdamse muziekbingo en een heerlijk Hollands 3-gangen Buffet!

Tonen
€ 69,- tot € 139,- per persoon
20 tot 45 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Organiseer geheel Corona Proof je eigen VIP muzikaal zeilen event op één van de mooiste zeilschepen van Nederland! Al varend over de wateren in en rond Noord-Holland en Flevoland kun je op unieke wijze met je vrienden op legale wijze met je eigen intieme gezelschap vieren.

Tonen

Uniek bedrijfsuitje op het water met Naupar vanaf 25 personen

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 35,- per persoon
25 tot 160 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Erop uit met uw collega’s? Huur een zeilschip bij NAUPAR! Deze authentieke schepen bieden u een groot dek en een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten, voor als er ook wordt overnacht. Kortom: de ideale plek voor een welverdiend bedrijfsuitje! Wij bieden u vele opties; barbecueën bij zonsondergang, de vrijdagmiddagborrel midden op het water of een heel weekend actief zeilen!

Tonen
Vanaf € 125,- per persoon
15 tot 50 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Verras de aankomende bruid of bruidegom met een onvergetelijk vrijgezellenfeest op een boot! Samen lachen en genieten van gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes aan dek, al varend op een stoere tjalk of sfeervolle luxe klipper. Of het nu op het IJsselmeer is of op de Waddenzee, lang of kort, ontspannen of juist actief; alles is mogelijk.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01