starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Partyboot

Boek een partyboot voor een varend uitje

Vier een spetterend feestje op een partyboot

Een feestje op een boot geeft een totaal andere dimensie aan vrijwel ieder bedrijfsuitje, personeelsfeest, verjaardagsfeest of elk ander evenement. Genieten van het varen met een telkens wisselend landschap en decor, voorzien van hapjes en drankjes, is een heerlijke ervaring. Heb je een vraag over de partyboot? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen!

Laat je varen, terwijl je meedeint op de golven en goede muziek. Voetjes van de vloer met een band of een achtergrond orkestje voor een stijlvolle receptie of borrel. Blijf aan boord of ga aan wal voor het diner. Verzin je eigen droomboottocht, met volledige catering of alleen met een schipper. In overleg is er veel mogelijk op de partyboot.

Diverse schepen staan tot je beschikking om de verschillende wateren te bevaren. Het IJsselmeer op, of liever de grachten? Zoek de juiste partyboot voor het perfecte feestje.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Meezing-Muziekvaart? Bitterballen-vaart? Kroegen-Speur-Wandeltocht? Op en met MS De Jordaan (bekend van radio én TV) vier je een écht Amsterdams feest, inclusief Jordanese meezingers, dé Amsterdamse muziekbingo en een heerlijk Hollands 3-gangen Buffet!

Prijs
Vanaf € 79,50 per persoon
Aantal
2 tot 140 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Erop uit met uw collega’s? Huur een zeilschip bij NAUPAR! Deze authentieke schepen bieden u een groot dek en een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten, voor als er ook wordt overnacht. Kortom: de ideale plek voor een welverdiend bedrijfsuitje! Wij bieden u vele opties; barbecueën bij zonsondergang, de vrijdagmiddagborrel midden op het water of een heel weekend actief zeilen!

Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Aantal
25 tot 160 personen
Locaties
Amsterdam, Monnickendam, Enkhuizen, Hoorn (NH), Lelystad, Kampen, Stavoren, Harlingen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01