starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Party & Co in de stad

Wat ga je doen

Met deze hilarische variant van het welbekende gezelschapsspel Party & Co zetten jullie de stad op stelten tijdens jullie vrijgezellenfeest, familiedagje of bedrijfsuitje. Haal alles uit de kast om de meeste party punten te scoren.

Met een smartphone en een plattegrond gaan jullie de strijd aan. In teams gaan jullie de stad in om zoveel mogelijk party punten bij elkaar te verzamelen. In de binnenstad gaan jullie naar verschillende locaties, waar je opdrachten dient uit te voeren! Wanneer de opdrachten goed uitgevoerd worden, ontvangen jullie party punten. Hoe beter de opdrachten uitgevoerd worden, hoe meer punten natuurlijk!

In het spel komen verschillende thema’s voor:

  • Quiz&Co: hierbij worden er algemene vragen gesteld.
  • City& Co: weet jij alles over de stad?
  • Uitbeeld&Co: hierbij moet je een situatie uitbeelden en deze vastleggen, de begeleider gaat deze foto’s beoordelen op een afstand!
  • Of kiezen jullie voor Crazy&Co? Hierbij moeten er foto’s gemaakt worden van de meest gekke opdrachten.

Haal alles uit de kast en ga de strijd aan om de meeste party punten te verzamelen! Er staat namelijk een prijs op het winnende team te wachten. Na het spelen van het spel, vindt er onder het genot van een drankje een prijsuitreiking plaats. De prijsuitreiking is hilarisch, jullie krijgen namelijk de foto’s te zien die tijdens het spel gemaakt zijn.

Deze fantastische city game is te spelen in het centrum van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Het spel is tegen een meerprijs ook te spelen op locatie, dit is mogelijk bij een minimum aantal deelnemers van 15 personen en binnen een straal van 100 kilometer vanuit Den Bosch.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01