tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Party & Co in de stad

Wat ga je doen?

Met deze hilarische variant van het welbekende gezelschapsspel Party & Co zetten jullie de stad op stelten tijdens jullie vrijgezellenfeest, familiedagje of bedrijfsuitje. Haal alles uit de kast om de meeste party punten te scoren.

Met een smartphone en een plattegrond gaan jullie de strijd aan. In teams gaan jullie de stad in om zoveel mogelijk party punten bij elkaar te verzamelen. In de binnenstad gaan jullie naar verschillende locaties, waar je opdrachten dient uit te voeren! Wanneer de opdrachten goed uitgevoerd worden, ontvangen jullie party punten. Hoe beter de opdrachten uitgevoerd worden, hoe meer punten natuurlijk!

In het spel komen verschillende thema’s voor:

  • Quiz&Co: hierbij worden er algemene vragen gesteld.
  • City& Co: weet jij alles over de stad?
  • Uitbeeld&Co: hierbij moet je een situatie uitbeelden en deze vastleggen, de begeleider gaat deze foto’s beoordelen op een afstand!
  • Of kiezen jullie voor Crazy&Co? Hierbij moeten er foto’s gemaakt worden van de meest gekke opdrachten.

Haal alles uit de kast en ga de strijd aan om de meeste party punten te verzamelen! Er staat namelijk een prijs op het winnende team te wachten. Na het spelen van het spel, vindt er onder het genot van een drankje een prijsuitreiking plaats. De prijsuitreiking is hilarisch, jullie krijgen namelijk de foto’s te zien die tijdens het spel gemaakt zijn.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,75 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01