tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen BoMiArt

Gemiddeld een 9,9 uit 17 beoordelingen

9,8 Beleving
10 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Workshop Acrylic Pouring - Creatief met verf in Utrecht

geweldige workshop

Samen met moeder en (schoon)zussen een heerlijke workshop gehad. Bob en Mieke zijn heel relaxed en genieten zelf ook duidelijk van de workshop. Het resultaat is bij iedereen prachtig geworden. Echt een aanrader om te doen!

Door: Lettie

Action Painting - Leef je uit op het doek

In één woord: ge-wel-dig!

Voor ons jaarlijkse moeder, dochter, tante, nichtje-uitje hadden we de workshop action painting gereserveerd bij BoMiArt. Wij hebben een geweldige middag ervaren met een prachtige verrassende uitkomst als 'kunstwerk'. Mieke en Bob zijn twee geweldige mensen die deze middag voor ons onvergetelijk hebben gemaakt. De begeleiding was fantastisch, de ruimte super en de beleving krijgt van ons allen een dikke 10! Extra tof, we hebben afgelopen weekend het werk opgehaald & gaan het thuis inlijsten, zodat we voor altijd herinnerd worden aan deze geweldige middag!

Wij raden iedereen aan een workshop te boeken bij Bob en Mieke! Bob en Mieke, nogmaals hartelijk dank voor de onvergetelijke workshop en wellicht tot ziens!

Door: Jamie-Lee

Workshop Acrylic Pouring - Creatief met verf in Utrecht

Het was een hele leuke verrassende workshop.

Het leuke aan de workshop vond ik dat je niet precies wist hoe je eind resultaat zou worden. Je kiest de kleuren verf en dan mag je zelf gaan bekijken hoe je die wilt verdelen. Daarnaast was de begeleiding ook erg fijn met tips over wat wel en niet handig was en een duidelijke uitleg.

Door: Carola

Action Painting - Leef je uit op het doek

Mooie ervaring met topresulraat!

Dit is een leuke belevenis ook al heb je niets met schilderen of knutselen. Je mag je uitleven op het doek en uiteindelijk samen tot iets moois komen. De ontvangst en begeleiding van Bob en Mieke was heel vriendelijk en gezellig. Dit is echt een aanrader!!!!

Door: Esther

Workshop Acrylic Pouring - Creatief met verf in Utrecht

Een geweldige middag met een prachtig aandenken

In een ontspannen sfeer een prachtig kunstwerk maken, helemaal in je eigen kleuren. Wat een mooie aanwinst in mijn huiskamer. Omdat je van tevoren niet weet hoe het resultaat eruit komt te zien, is de beleving nog leuker. Begeleiding: een top duo! Dank voor deze heerlijke ontspannen middag.

Door: Tanja

Workshop Acrylic Pouring - Creatief met verf in Utrecht

Ontzettend ontspannende bezigheid met verrassend resultaat

Wat een leuke middag was dit met een erg ontspannen sfeer. Omdat je niet goed weet, hoe de verf gaat lopen, geeft dit een heel verrassend maar erg mooi resultaat. Aanrader!!

Door: Janetta

Action Painting - Leef je uit op het doek

Lekker los gaan op het doek

Wat een heerlijke workshop was dit. Samen met collega's een mooi kunstwerk gemaakt voor bij ons op kantoor.

Door: Patrick

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?