starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Paintball 2.0 - met minitanks!

Wat ga je doen

Bij ons in Holten bieden we een unieke paintball: naast het gewone paintball kun je ook minitanks bijboeken om lekker op collega’s en vrienden te schieten. Het terrein ligt op de grens van Twente & Salland. Met trots mogen we zeggen dat we een erg mooie paintball arena hebben!

Bij ons speel je 25 gave activiteiten voor 1 scherpe prijs. Daarbovenop kun je paintball en quad rijden bijboeken, en dan ben je 3,5 uur bezig met de gaafste activiteiten! Het paintballen zelf duurt 1 uur en is inclusief overall, paintballgeweer, maskers en beschermbril. Natuurlijk zijn paintball kogels bij te kopen.

En het meest gave is: bij ons kun je ook paintballen met minitanks! Deze minitanks zijn apart bij te huren, en dan kun je in stijl door het paintball veld scheuren. Intussen schiet je op je collega’s, ga je recht op je doel af… totdat je de minitank van het andere team tegenkomt. En nu? Knallen maar!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01