tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

Overval de Rijksmunt - Ipad GPS game - Overal in Nederland te spelen!

Omschrijving

El Professor gaat internationaal een bank beroven en zijn oog is op Nederland gevallen. Smeed een ijzersterk plan samen met je teamgenoten om de lokale bank te beroven. Tijdens het spel zal je verschillende opdrachten moeten voltooien die El Professor voor je heeft samengesteld. Lukt het jullie als team om ondanks de pittige en out-of-the-box vragen het einddoel te behalen?

Hoe werkt het?

Je gaat als team gezamenlijk op pad in het bezit van een IPad en een tas vol met accessoires voor tijdens de game. Door de gps-game te spelen loop je tijdens het spel vanzelf langs de opdrachten. Wees op je hoede, want de politie mag geen argwaan krijgen! Het is zaak om als team een onuitwisbare indruk te maken en een record aan geld te stelen.

In welke samenstelling?

Het spel kan gespeeld worden in teams van 5 tot 8 man. Het minimale aantal spelers is 7, maar jullie kunnen met zoveel teams als jullie willen meedoen. Tijdens het spel kunnen de teams worden gemaakt en wordt er gestreden om de meeste punten te behalen en zodoende dus de lievelingsgroep van El Professor te worden.

Ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s en blijf koelbloedig en emotieloos. Onthoud wat de professor gezegd heeft en blijf professioneel. Dit is de manier om de bankoverval te laten slagen!

Locatie en begeleiding

De game zal begeleid worden door een informant van El Professor. El Professor heeft in elke stad een mogelijke locatie om te overvallen. De game kan dus overal in Nederland gespeeld worden. Jullie informant zal altijd aanwezig zijn om hulp te bieden indien mogelijk! Maak jullie borst maar nat en denk eraan: “The only thing we need to do is buy time”.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01