starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Overleven op zee

Overleven op zee voor echte zeebonken

Als je deze woeste zoute ervaring aandurft kun je deze uitdagingen aangaan.

Voor wie van uitdaging houdt en zich graag tussen de hoge golven begeeft, zijn er tal van outdoor activiteiten die gericht zijn op het overleven op zee. Een ruig en soms woest uitje, niet geschikt voor watjes en waarbij je behoorlijk op de proef gesteld kan worden. Bij een beetje stevige wind kan het er behoorlijk ruig aan toegaan en wordt je van alle kanten belaagd door het water.

Zelfkennis en samenwerking zijn belangrijk tijdens dit uitje met als thema ‘overleven op zee’. Voer een spannende missie uit, nauwelijks van echt te onderscheiden en super spannend, waarbij het beste team wint. Dit soort survivaltochten worden vaak georganiseerd als bedrijfsuitje, stoer vrijgezellenfeestje of als vriendenuitje.

Zeiltochten, of met hoge snelheid varen met een RIB Powerboat, zijn ook een kwestie van overleven op zee of ervaar een speciale nagebootste reddingsoperatie. Zeewater en adrenaline gegarandeerd.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Winterkost voor de wintermaanden met onze winteruitjes. Bij ons buitensportcentrum in Spaarnwoude wordt dat prima geregeld.

Prijs
Vanaf € 40,00 per persoon
Aantal
12 tot 36 personen
Locaties
Spaarndam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Project: LOST! is een zeer leuk en spannend uitje, waarbij elk team uitrukt met echte reddingsboten op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Tijdens het evenement om een bijzonder afwisselende missie te voltooien.

Prijs
Vanaf € 75,00 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Uitgeest
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01