starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Overige workshops

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 27 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 27

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame middag

Bedankt voor de leerzame middag. Ik ga er thuis direct mee aan de slag.

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspirerend

Het was een hele inspirerende sessie, waarin we goede tools aangereikt hebben gekregen voor het geven en ontvangen van feedback!

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend leuk

Wij gingen wat voorzichtig, zonder hoge verwachtingen de workshop in. Dit omdat wij niet zo goed wisten wat te verwachten, maar wij zijn blij verrast. Wat een leuke vrouw ben je Martine, zo vrolijk en duidelijk. Ondanks dat ons team maar klein is (3 personen) heb je enorm uitgepakt. Het is erg leerzaam geweest, en de complimenten zijn bij ons alle 3 enorm binnengekomen. Hoe leuk is het als je oprecht een krachtig compliment kan geven, op een andere manier dan `wat zie je er leuk uit vandaag`. Wij raden elk team groot of klein aan om gebruik te maken van de workshop. Door middel van spelvorm is de workshop zowel grappig als serieus.

woensdag, 30 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben onwijs veel plezier gehad en er ook nog wat van opgestoken!

Ons doel was fun hebben met elkaar. Dat is volledig gelukt. De groepsamenstelling is van jong tot oud, dat is het bijzondere van brandweer survival: Er zit voor elk wat wils in. Een aantal onderdelen zijn heel laagdrempelig, dus iedereen deed mee. En dat kwam de saamhorigheid ten goede.

donderdag, 1 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben het gezellig gehad, met grappige oefeningen!

Omdat onze vriendin gaat trouwen hebben we de improvisatieworkshop gevolgd. We hebben lol met elkaar gehad en leuke oefeningen gedaan. Het is ook leuk voor mensen die wat angstig tegenover toneelspelen/theatersport staan. Er wordt leuk aangesloten bij het thema trouwen.

dinsdag, 14 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische combi van leuk en leerzaam

Een erg afwisselend en uitdagend event, met veel afwisseling. Iedereen kon meedoen, terwijl we zowel jonge als oude collega's hebben. In een echt brandweerpak met helm op en uitrukken was de topper.

woensdag, 24 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Zeer vriendelijk personeel. Trainers weten wat ze doen!

woensdag, 17 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Alle collega's hebben een geweldige middag beleefd, top!

De voorbereidingen waren al goed begeleid en op de dag zelf hebben we het als team ontzettend naar de zin gehad. Het onderdeel waarbij we mochten uitrukken met een brandweerauto in brandweerkleding om slachtoffers te redden was super leuk om mee te maken!

vrijdag, 22 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke ontspanning en leuke interactie met voor idereen herkenbaar gedrag!

Bij het afstemmen qua timing en soort toehoorders was alles Top! In de praktijk hadden we misschien nog iets preciezer moeten zijn. De humor is heerlijk en alles zeer ontspannend !

dinsdag, 13 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Freek heeft ons een geweldige middag bezorgd .leerzaam met heel veel humor en niks moet alles mag .echt voor herhaling vatbaar

dinsdag, 30 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het laagdrempelig, grappig en vooral leuk om op deze manier naar mijn ego te kijken.

De workshop de Hoofdbewoner vond ik leuk, laagdrempelig en vernieuwend (en misschien wel heel erg gewenst in deze tijd!) om met andere ogen naar je eigen ego te kijken. Wie zit er nou eigenlijk echt aan het stuur, op welke knopjes wordt er per ongeluk gedrukt en kunnen we ook anders reageren als we dit inzien? Reuze interessant. Erg ontwapenend om hier samen op speelse wijze in een workshop mee bezig te zijn. Smaakt naar meer.

maandag, 22 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke en leerzame middag gehad met veel lol

Voor onze personeelsdag hebben we meegedaan aan een BrandweerSurvival. Voor iedereen water er leuke elementen in, het is erg afwisselend. Het was een leuke middag, actief en nog leerzaam ook.

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend!?

Deze workshop inspireerd,verrast en geeft je een heldere kijk in je koppie!! Ik kan het anderen zeker aanraden om deze kennismaking aan te gaan!
Je bent verzekerd van een hele gezellige, leerzame avond!

zaterdag, 29 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspiratie, energie & inzicht!

Ron laat je kennismaken met jouw ‘hoofdbewoner.’ Dit doet hij op een leuke en luchtige manier. Ik heb een enorm leuke avond gehad. De workshop geeft inspiratie, energie en inzicht. Ik raad het anderen zeker aan om deze kennismaking aan te gaan!

maandag, 24 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

vel gelachen, en veel ontdekt over mijzelf, vooral de oh Ja momenten zijn top!

Zeer goed! aanrader

donderdag, 20 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel herkenbaar en tegelijkertijd verassend!

Leuk en leerzaam

zaterdag, 15 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is zo’n super toffe ervaring, een die je bij blijft en je meeneemt.

Een heel herkenbaar verhaal, leuk en inter actief. Het is grappig, luchtig en zo herkenbaar. Dit is iets waar je wat van leert en wat je bijblijft zonder dat het zweverig wordt of zwaar is. Echt een aanrader voor een uitje met team of vrienden.
Een ervaring om niet te vergeten. Dank daarvoor.

woensdag, 5 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele mooie ervaring.

Ron weet de juiste balans te vinden en te behouden,met behulp van zijn humor, om iedereen iets verder te laten kijken.

zaterdag, 1 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Openbaring

Het was een mooie reis door je eigen hoofd. Herkenbare opmerkingen, ‘oh ja’ momenten en ‘oh, daarom’! momenten. Verhelderend, grappig, ontroerend. Een openbaring. Aanrader.

dinsdag, 14 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dagelijks bruikbaar en met humor gebracht....top!

Aanrader voor de nieuwsgierige mens, Ron brengt het prettig verteerbaar??

zaterdag, 14 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het begint met bewustwording, deze sessie geeft inzicht in je primaire zijn en wat er gebeurt bij het nemen van besluiten bij conflictsituaties.

Goed verzorgt, laagdrempelig maar vooral leuk.

vrijdag, 15 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Herkenning. Leuk om alleen, met vrienden of als team dit te doen. Ik geef een 8

zondag, 6 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en leerzaame brandweer workshop

We hebben een gezellige dag beleefd, we hebben ontzettend veel gelachen, dingen geleerd over de brandweer en elkaar op een nieuwe manier beter leren zien

dinsdag, 27 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en veel lol

Een hartstikke leuke middag gehad met de brandweermannen van BrandweerSurvival. Ze creëren veel lol en tussendoor vertellen ze ook nog hun verhaal. Inspirerend en gezellig tegelijk.

vrijdag, 22 april 2016

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01