tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Overige uitjes

Overige uitjes

Filter 8 uitjes
Weergave:

Er zijn 8 uitjes gevonden

Tonen

Workshop Mobile maken te Scheveningen

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 8 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Een unieke activiteit op 1001 activiteiten! Deze super leuke workshop is een schot in de roos als je graag op een originele manier creatief bezig wilt zijn. Met de workshop strandmobile maken kunnen jullie helemaal los gaan op gejut hout en schelpjes van het strand van Scheveningen.

Tonen
€ 27,75 per persoon
8 tot 500 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Deze wereldberoemde, of beter gezegd "beruchte" zeepiraat heeft het allemaal niet meer zo op een rijtje. De regisseur van de film waar hij de hoofdrol speelde, heeft hem direct na zijn laatste scene door mannen in witte jassen laten afvoeren, zo hup de inrichting in!

Tonen
€ 5,- tot € 10,- per box
1 tot 5 persoon
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De Magneet Kogelbaan van Jouw Techniek doorbreekt de verveling thuis. De kinderen kunnen al puzzelend en ontdekkend een verrassende knikkerbaan bouwen, die door magneten wordt aangedreven!

Tonen
Vanaf € 24,- per persoon
8 tot 500 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Tijdens een gezellig en actief groepsuitje in Rotterdam of Amsterdam is een escaperoom een goed idee. Ontsnap op tijd aan het dreigende gevaar en puzzel snel en goed om de codes te kraken en jullie groep op tijd te bevrijden.

Tonen
Vanaf € 62,50 per persoon
12 tot 40 personen
Woudenberg
Korte omschrijving

Met de Boerenstoomcursus wordt het gegarandeerd een leuke, maar ook leerzame dag.
Maak kennis met het boerenleven.

Tonen
€ 25,- per persoon
10 tot 150 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Escape rooms schieten als paddenstoelen uit de grond, maar wat is er leuker dan de spanning en uitdaging van een escape room ervaren op het mooiste stukje van Nederland: het strand van Scheveningen?

Tonen
€ 42,35 tot € 54,45 per persoon
15 tot 30 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Bedenk, bouw, creëer samen met je collega’s een kettingreactie met een verhaal, elk vanuit thuis. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het probleem 'Ik wil koffie'. Via een kettingreactie wordt dus uiteindelijk de knop van een koffiezetapparaat ingedrukt. Je communiceert via Teams of videobellen met de collega's om ook verbindingen tussen huiskamers gestalte te geven.

Tonen
€ 5,- tot € 10,- per box
1 tot 5 persoon
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Jouw Techniek THUIS is een unieke box met daarin 3 verrassende activiteiten voor uren ontdek- en speelplezier. Met Downhill Racers ga je een auto zelf ontwerpen en in elkaar zetten. Vervolgens test je de auto van de meegeleverde helling!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01