tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Outdoor team games

Samen met je team in de buitenlucht de strijd aangaan

Filter 62 uitjes
Weergave:

Er zijn 62 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Sevenum
Korte omschrijving

In teams wordt er gestreden om de meeste punten. Welk team werkt het beste samen bij het bamboe bouwen, mastermind, reuze memory, of één van de andere opdrachten die in het teken van teambuilding staan?

Tonen
€ 24,- tot € 34,- per persoon
Vanaf 15 personen
Amersfoort
Korte omschrijving

Er is een virus uitgebroken in het Dierenpark Amersfoort. Help het personeel om het virus te bestrijden voordat de dieren besmet worden. Het virus is te monitoren via de interactieve gps applicatie. Verzamel zoveel mogelijk virusdeeltjes in het park en stel ze veilig!

Tonen
€ 23,- per persoon
Vanaf 20 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Stelt u zich een activiteit voor, met de avontuurlijke factor van Indiana Jones. Dat is Expeditie Jones! We nemen u mee terug in de tijd, naar het jaar 1460. De tijd van de grote ontdekkingsreizigers. U treedt in de voetsporen van Bevelvoerder Jones.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor een actief en sportief middagprogramma aan het strand is ons arrangement Strandzeskamp aan de vloedlijn een zeer geschikte optie. Voor de nodige teambuilding is dit uitje op het strand vol sport, spel en ontspanning een echte aanrader.

Tonen
€ 30,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Het Texelse strand is eindeloos en je kunt er eindeloos veel leuke spellen doen. In de Texelse beachbattle gaan jullie strijden in teams in de meest uiteenlopende parcoursen en spellen.

Tonen
Vanaf € 12,50 per persoon
4 tot 40 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Ben je opzoek naar een uitdaging met jouw team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan testen of jullie team onze hindernisbaan aan kan.

Tonen
€ 27,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Texel leent zich bij uitstek voor een hilarische en ludieke zeskamp waarbij alle spellen zijn afgeleid van het leven op de boerderij, maar dan net even anders, net even gekker.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 2000 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Je wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a blokarten, powerkiten of outdoor laser gamen? Op of rondom het strand? Wij verzorgen het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Tonen
Vanaf € 38,50 per persoon
15 tot 40 personen
Beekbergen, Veluwe
Korte omschrijving

De strijd is nog niet gestreden! Wie wordt de winnaar van de Expeditie? Te midden van de natuur, in het bos onderga je diverse activiteiten. Wie wint de strijd? Wie is er het sterkst? Of wie is er gewoon het slimst? Aan de rand van de Veluwe actief bezig met diverse activiteiten.

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
10 tot 100 personen
Eindhoven, Valkenswaard
Korte omschrijving

Een leuke fun activiteit met een hoge funfactor! Ludieke fungames, met onder andere reuze pictionary, het letterpakkenspel en Jenga XXL. Welk team wordt de winnaar van de Rofra Fun?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01