starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Outdoor paintball voor kinderen

Wat ga je doen

Wij hebben het coolste kinderfeestje voor jou! Hou je ervan om lekker buiten te spelen en er lekker tegenaan te gaan? En heb je altijd al een keer willen paintballen? Dan is dit je kans!

Vier je kinderfeestje bij ons en beleef samen met je vriendjes en vriendinnetjes de ultieme paintball beleving. Jullie krijgen een masker en een speciaal wapen met ballen, welke kindvriendelijk is en makkelijk in gebruik.

Nadat jullie instructies hebben gekregen gaan jullie het veld in om diverse missies te spelen. Het speelveld is uitdagend ingericht met veel schuilplekken en de nodige verrassende effecten om alles nog spannender te maken.

Wij beschikken over diverse arrangementen en tevens zijn er volop mogelijkheden om de middag af te sluiten met een smikkelarrangement.

Kortom een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor onze mogelijkheden.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01