tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Outdoor kookworkshop

Beleef het oergevoel van buiten koken tijdens deze workshop

Avontuurlijk outdoor koken in de buitenlucht

In de oertijd wist men niet beter: buiten koken op een vuurtje bij de grot of voor de tent. Sindsdien zijn we steeds verder verwijderd geraakt van deze outdoor kookervaring als we in onze hypermoderne keukens staan.

Dus ga eens terug naar buiten, naar het openlucht gevoel. En herstel het contact met de natuur. Buiten zijn, samen zijn, samen delen, samen eten. Tijdens een workshop outdoor koken worden deze aspecten samengevoegd: back to nature met verse en gevarieerde ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit, die bereid worden door jullie groep in de buitenlucht.

Leer tijdens je vriendenuitje, of uitje met familie of collega’s hoe je een voedzame en smaakvolle buitenmaaltijd maakt. Bereid samen het eten samen en laat de oermens in je weer een beetje los.

Filter 6 workshops
Weergave:

Er zijn 6 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 36,- per persoon
Vanaf 20 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Op een unieke locatie in de Brabantse Kempen, vind u Cooking Adventure. Een prachtig terrein met luxe, grote, witte tipi-tenten en een Finse Kota. Hier kunt u terecht voor een culinaire activiteit met een groep vrienden, collega’s of relaties. Na een korte uitleg gaat u in kleine groepjes, onder het genot van een drankje, in onze overdekte buitenkeukens aan de slag.

Tonen
€ 50,- per persoon
Vanaf 8 personen
Enschede
Korte omschrijving

Tijdens dit uitje leer je koken op een kampvuur. Je gaan brood bakken, wild villen en bereiden, forel bereiden en gaan op zoek naar planten en kruiden voor het maken van een bush salade.

Tonen
Vanaf € 61,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

In deze kookworkshop leren wij jou, en je team, koken op houtvuur met (h)eerlijke producten uit de regio. Je kunt ook deze producten zelf gaan halen op de fiets, scooter of Kickbike. Vers halen zodat je weet wat je eet, dat is het mooiste wat er is!

Tonen
€ 82,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Woudenberg
Korte omschrijving

Voor een kookworkshop als Vurig Koken ben je bij ons in Woudenberg meer dan welkom.
Bij gunstige weersomstandigheden gaan we buiten koken op een knapperig houtvuurtje.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
8 tot 50 personen
Someren
Korte omschrijving

Een originele activiteit, eten en drinken in één. Samen bereiden jullie een maaltijd vers van het vuur. Vuurtjes maken, samen koken én natuurlijk proeven van al het lekkers. Wij hebben verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Van een High Tea van het Kampvuur, Tapas tot een Diner van het Kampvuur. Inclusief bier, wijn en fris. Of een arrangement met bijpassende bieren en/of wijnen zoals het Vuur, Vlees & Bier- of het Surf & Turf Deluxe arrangement. Laat je verrassen door al het lekkers vers van het vuur, en geniet van het samenzijn op een bijzondere locatie in Brabant.

Tonen
€ 50,- per persoon
15 tot 200 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wil je met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's een échte unieke kookworkshop? Kies dan voor één van onze Buitenkoken op Houtvuur kookworkshops. Wij koken uitsluitend op houtvuur & briketten en met biologische & streekgebonden producten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01