tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer kookworkshops
Outdoor kookworkshop

Beleef het oergevoel van buiten koken tijdens deze workshop

Outdoor kookworkshops - Ontdek de smaak van avontuur!

Ontsnap aan de dagelijkse routine en omarm de natuurlijke schoonheid van het buiten koken met onze unieke outdoor kookworkshops. Bij ons draait koken niet alleen om het bereiden van gerechten, maar om het creëren van onvergetelijke ervaringen in de buitenlucht. Ontdek de kracht van samenwerking en teambuilding terwijl je geniet van de gezelligheid rondom het vuur.

Een avontuurlijke beleving

Stap uit je comfortzone en betreed de wereld van het buiten koken, waar koken op houtvuur een ware kunst wordt. Op unieke buitenlocaties verspreid door Nederland laten we je kennismaken met het gebruik van Dutch ovens, driepoten en rookovens. Leer hoe je bijzondere gerechten bereidt en proef de heerlijke smaken die alleen buitenkoken kan bieden.

Teambuilding en gezelligheid

Buitenkoken is meer dan alleen het bereiden van maaltijden; het is een teambuildingactiviteit die de banden versterkt en nieuwe vriendschappen smeedt. Samen vuurtjes maken, ingrediënten voorbereiden en genieten van de resultaten van je gezamenlijke inspanningen, dat is waar het bij ons om draait.

Mooie natuurlijke locaties

Onze outdoor kookworkshops vinden plaats op adembenemende locaties midden in de natuur. Laat je inspireren door de prachtige omgeving terwijl je je culinaire vaardigheden verbetert en nieuwe smaken ontdekt. Sluit de dag af met een gezellige proeverij waarbij je samen geniet van al het lekkers dat je hebt bereid.

Klaar om de wereld van buiten koken te ontdekken en nieuwe culinaire hoogten te bereiken? Reserveer nu jouw plek in een van onze outdoor kookworkshops en maak van je volgende kookervaring een onvergetelijk avontuur in de natuur!

Weergave:
6 outdoor kookworkshops
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 5 beoordelingen

Stoer buitenkoken op houtvuur

Vanaf € 80,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 99,- per persoon
Vanaf 40 personen
Veluwe
Bekijk uitje
Tonen
€ 40,- per persoon
6 tot 15 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Friesland en Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01