tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Outdoor escaperoom - Mind games, puzzels, harde battles en obstakels

Wat ga je doen?

Een gemaskerde terrorist, bitcoins en een kluis. Wie lukt het de code op tijd te kraken zonder te bezwijken onder tijdsdruk? Gewapend met een tablet gaan jullie op pad. Onderweg krijgen jullie heel wat voor jullie kiezen! Voer spannende opdrachten uit en los de puzzels op. Ondertussen moeten jullie zoveel mogelijk bitcoins verzamelen om de terrorist te betalen. Zijn jullie op tijd? Doe je best want anders....BOEM!

Vergeet donkere kamers... deze escaperoom is lekker in de buitenlucht! Een gemaskerde terrorist overhandigt de tablets aan jullie teamcaptains en het spel kan beginnen! Jullie worden kriskras door de stad geleidt. Bij ieder GPS punt is een opdracht te vinden, maar die zijn nog niet zo makkelijk op te lossen! Jullie gaan op zoek naar een boek om de puzzel op te lossen. In het boek staat een code maar die is alleen te vinden als een QR code gescand is. Maar hoe je die nu weer te pakken krijgt.... Een opdracht in een opdracht in een opdracht. Hints, raadsels en een cijfer rad. Dit is niet zomaar een escaperoom, maar een ervaring die je niet wilt missen! De outdoor escaperoom is perfect voor groepen die lekker in de buitenlucht willen zijn en een (nieuwe) stad willen ontdekken. Zowel voor kleine als voor grote groepen, gericht op teambuilding en met een flinke dosis fun!

Wil je graag meer informatie over de outdoor escaperoom? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen ook hele teamdagen op maat inclusief activiteiten, diner en vervoer!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 24,50 tot € 32,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Ongeveer 2,5 uur
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01