tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Outdoor Escapegame Narcos - Kruip in de huid van een undercover agent

Wat ga je doen?

Het is tijd om in te grijpen! Als speciaal agenten van de narcotica-unit gaan jullie de drugsbende, die de buurt terroriseert, oprollen. Deze outdoor escapegame met een super actueel thema bezorgt jullie gezelschap vrienden, collega’s of familieleden een paar uur spanning, actie en plezier.

Als jullie verzameld zijn voor jullie vrijgezellenfeest, vriendendag, familie-uitje of bedrijfsactiviteit gaan jullie in teams van 2-4 personen uiteenlopende en uitdagende opdrachten doen, terwijl jullie je weg zoeken door de stad. Welk team is het snelste, denkt het slimste en ontmaskert de bende als eerste?

Speel dit outdoor escapespel op een locatie naar keuze in een stad met lekker veel straatjes en steegjes. Begeleiding is niet nodig want de goede online uitleg en duidelijke app via je eigen mobiel leggen alles uit. Wel is er een noodnummer voor als iets niet lukt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 11,25 tot € 14,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 4 personen
1,5 tot 2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01