tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Outdoor Escape Game - The Chase

Wat ga je doen?

Het blijft lastig om leuke corona-proof uitjes te organiseren met vrienden, familie of collega’s. The Chase is een outdoor ‘escape game’ die jullie in kleine teams (2/3 personen per team) kunnen spelen via een app op je eigen telefoon. Het spel is geïnspireerd op het achtervolgings-programma van de NPO en YouTube-hit ‘Het Jachtseizoen’.

Tijdens het spel ervaar je een waar kat-en-muisspel. Dit super-actieve spel bevat geen breinkrakers, maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door de hoeveelheid actie en tactiek. The Chase is op elke locatie te spelen vanaf 8 personen (4 teams van 2 spelers) tot bijna onbeperkte groepsgroottes. The Chase is ook in het Engels te spelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de kortingen bij grotere aantallen. Tijdens ‘The Chase’ ontsnap je samen met je team uit de gevangenis en wil je direct weer een mooie buit scoren, maar dit wordt niet makkelijk aangezien er premiejagers op de loer liggen. Via je telefoon zie je een aantal kluizen in de buurt die je leeg kan roven, maar elke 5 minuten zien de premiejagers jullie gps-locatie. 

Ook wordt jullie locatie voor de premiejagers zichtbaar als jullie een kluis hebben gekraakt. Wegwezen dus! Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. De criminelen worden premiejagers en vice versa. Na het spel wordt gekeken welk team de beste tactieken heeft toegepast en wie de meeste pegels heeft binnengeharkt.

Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 8,35 tot € 11,95 per persoon
Vanaf 8 personen
1,5 tot 2 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Buiten
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01