starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Outdoor Escape Game - The Chase

Wat ga je doen

Het weer wordt weer beter en het blijft weer langer licht om leuke dingen te doen. Het blijft alleen lastig om leuke Corona-proof uitjes te organiseren met vrienden, familie of collega’s. The Chase is een outdoor ‘escape game’ die jullie in kleine teams (2/3 personen per team) kunnen spelen via een app op je eigen telefoon. Het spel is geïnspireerd op het achtervolgings-programma van de NPO en YouTube-hit ‘Het Jachtseizoen’.

Tijdens het spel ervaar je een waar kat-en-muisspel. Dit super-actieve spel bevat geen breinkrakers, maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door de hoeveelheid actie en tactiek. The Chase is op elke locatie te spelen vanaf 8 personen (4 teams van 2 spelers) tot bijna onbeperkte groepsgroottes. The Chase is ook in het Engels te spelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de kortingen bij grotere aantallen. Tijdens ‘The Chase’ ontsnap je samen met je team uit de gevangenis en wil je direct weer een mooie buit scoren, maar dit wordt niet makkelijk aangezien er premiejagers op de loer liggen. Via je telefoon zie je een aantal kluizen in de buurt die je leeg kan roven, maar elke 5 minuten zien de premiejagers jullie gps-locatie. Ook wordt jullie locatie voor de premiejagers zichtbaar als jullie een kluis hebben gekraakt. Wegwezen dus! Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. De criminelen worden premiejagers en vice versa. Na het spel wordt gekeken welk team de beste tactieken heeft toegepast en wie de meeste pegels heeft binnengeharkt.

Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01