tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Outdoor Escape Game - Sherlock

Wat ga je doen?

Stap in de voetstappen van Sherlock Holmes! In deze outdoor escape game heeft een aartsrivaal van Sherlock overal in de stad mensen gegijzeld en opgesloten in hermetisch afgesloten kamers in de stad. Voor de politie blijkt het een te complexe zaak en ze roepen jullie hulp in. Jullie worden ingehuurd om de puzzels en opdrachten op te lossen, de versleutelde kamers te openen en de gijzelaars te bevrijden.

Outdoor Escape Room ‘Sherlock’ is wereldwijd speelbaar vanaf 2 teams (ongeveer 4 personen per team - of 1 heel groot team). Het is speelbaar zonder onze begeleiding en een superleuke manier om een stad te zien terwijl je bezig bent met een leuke outdoor game. Het spel is te spelen met (enorm) grote groepen en is Corona-proof door kleine teams te maken en tegen elkaar te strijden. Bewapend met je eigen iPhone of Android apparaat met 4G en onze app is het aan jou en je team om zoveel mogelijk raadsels en puzzels op te lossen, gijzelaars te bevrijden en hiermee zo veel mogelijk geld te verdienen.

Het spel heeft een perfecte combinatie van puzzels, foto-opdrachten en spoorzoeken. Het is een ideaal outdoor uitje voor families, collega’s en vrienden. Ook is het een ideaal alternatief voor de reguliere (indoor) escape rooms. Het spel is ook in het Engels te spelen. Neem even contact met ons op voor staffelkortingen voor grote groepen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 11,25 tot € 14,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 4 personen
1,5 tot 2 uur
Nederlands en Engels
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01