starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Out of the Box - Ultieme Teambuildingsactiviteit

Wat ga je doen

Willen jullie jezelf eens écht goed uitdagen? Dan hebben wij wat voor jullie! Namelijk: Out of the Box. Iets wat simpel lijkt, kan toch moeilijker zijn dan dat je op het eerste gezicht denkt. Dit is ook het geval met Out of the Box. Per team van 4 à 5 personen krijgen jullie een eigen box die op slot zit. Wie lukt het als eerste om alle escapegames op te lossen en wordt de winnaar van deze spannende teambuildingsactiviteit?

Ieder team krijgt zijn eigen box. Het is aan jullie om deze box open te krijgen. Wanneer jullie dit lukt zien jullie allemaal verschillende kleine boxen. Elke box bevat een unieke en gevarieerde escape game. Denk hierbij aan morsecodes, geluidsfragmenten, cryptogrammen, middeleeuwse puzzels en nog veel meer. Met iedere oplossing kunnen jullie de volgende box openen. Wie als eerste de laatste box open weet te krijgen, is de winnaar van deze bloedstollende game. De vereiste samenwerking, maakt Out of the Box ideaal om in te zetten als teambuildingsactiviteit.

Tip: denk Out of the Box!

Wij kunnen zoveel boxen meenemen als jullie wensen en kunnen deze ook personaliseren. Deze activiteit verzorgen wij op een locatie naar keuze!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01