tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Oud Hollandse spelletjes

Hinkel, spring of tol snel naar de leukste uitjes met oudhollandse spelletjes

Stap terug in de tijd en speel oudhollandse spelletjes

Voor ouderwets speelplezier kun je kiezen voor oudhollandse spelletjes. Laat je helemaal gaan met stokvangen, spiegelschrift, hoepelen, hinkelen, steltlopen en touwtje springen.

Terug in de tijd zonder digitaal vermaak, en speel de spelletjes van vroeger. Misschien ken je ze nog? Ga de uitdaging aan en speel en doe een aantal van deze spellen zelf. Deze Oudhollandse spelletjes verliezen nooit hun charme en je zult versteld staan van de talloze spelletjes die bijna in de vergetelheid zijn geraakt, maar waar je, net als vroeger, nog steeds zo waanzinnig veel lol aan kunt beleven.

Doe deze spellen op de boerderij, bij een speelgoed museum of huur ze in voor je eigen locatie en feest. Niet alleen bestemd als groepsuitje voor kinderen, maar tegenwoordig ook steeds meer in trek als familiedag of als alternatief voor een bedrijfsuitje. Daarnaast kun je kiezen voor een wat uitgebreidere variant, compleet met een diner-arrangement.

Filter 13 uitjes
Weergave:

Er zijn 13 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De Elfspellentocht is een uniek teambuildingsevenement, waarbij Oud-Hollandse spellen het decor vormen van een hilarische dag.

Tonen
€ 18,50 per persoon
8 tot 50 personen
Haler
Korte omschrijving

Als je van spelletjes houdt, moet je een keer meedoen aan onze Boerenmolka met boerenspellen in Haler, Midden-Limburg. Wat jullie te wachten staat is een ontzettend leuk spelletjesprogramma, waarbij je de grootste lol kunt beleven.

Tonen
€ 24,- tot € 29,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Op zoek naar een leuke ochtend/middag voor uw familiedag? Kies uit ruim 20 verschillende activiteiten zoals boogschieten, midgetgolf, oud Hollandse spellen, popquiz en meer!

Het arrangement is inclusief ontvangst met een drankje en appelgebak, activiteiten en een 2-gangen lunch. Kinderen tot en met 4 jaar doen gratis mee en kunnen spelen in de speelhoek en op de trampoline. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 50% van de arrangementprijs. Slecht weer? Geen probleem! Er zijn meer dan 10 activiteiten die binnen gedaan kunnen worden waardoor uw familiedag niet in het water valt.

Tonen
€ 5,- per persoon
Vanaf 15 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Met deze populaire familiespellen XL, voelt u zich weer klein …, heel klein!

Tonen
Vanaf € 22,95 per persoon
10 tot 100 personen
Nieuw Heeten
Korte omschrijving

De leukste Oud Hollandsche spelen als vijf op een rij, sjoelen, darten, stelt lopen en diverse andere houten spelen uit grootmoeders tijd vindt je in Overijssel. Leuk om in teamverband te spelen en er een wedstrijd van te maken met een klassement, maar gewoon voor de gezelligheid kan natuurlijk ook. Even terug in de tijd. De Oud Hollandse spelletjes bieden nostalgisch vermaak voor jong en oud, succesverzekerd!

Tonen

Verzorgde familiedag met keuze uit 20 activiteiten en diner vanaf € 37,50

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
€ 37,50 tot € 49,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Een gezellige middag/avond weg met de familie, dat kan bij één van onze locaties in Nieuwer ter Aa, Hauwert en Vijfhuizen! Je kunt kiezen uit diverse horeca arrangementen en uit meer dan 20 activiteiten waaronder: boogschieten, lopen over water, Quizzen, boeren 3-kamp, ipad spellen, Oud-Hollandse spelletjes, steproutes en midgetgolfen. Met slecht weer en in de wintermaanden verzorgen wij een vergelijkbaar programma met indooractiviteiten.

Tonen
€ 49,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Het perfecte teamuitje voor na het werk! Na het ontvangst gaan jullie een uur activiteiten doen. Kies de leukste activiteiten voor jouw team uit de ruim 20 keuzes en sluit af met een BBQ. Succes gegarandeerd! Over de drankjes hoeven jullie je geen zorgen te maken, deze zijn inclusief bij het eten (excl. buitenlands gedistilleerd en speciaal bier).

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
10 tot 100 personen
Eindhoven, Valkenswaard
Korte omschrijving

Een leuke fun activiteit met een hoge funfactor! Ludieke fungames, met onder andere reuze pictionary, het letterpakkenspel en Jenga XXL. Welk team wordt de winnaar van de Rofra Fun?

Tonen
Vanaf € 21,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Ga terug in de tijd, en speel samen met je familie, vrienden of collega’s Oud Hollandse spellen. Er zijn vele mogelijkheden hiervoor. Bekende spellen zoals, vijf op rij, sjoelen en darten. Of, wie kan er het beste stelten lopen? Daarnaast ook diverse houtspelen. Stel je eigen pakket spellen samen. Dit arrangement is inclusief een heerlijke lunch.

Tonen
€ 59,50 tot € 72,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Bent je op zoek naar een complete familiedag zonder zorgen en geregel? Wij verzorgen graag uw familiedag inclusief lunch, diner en keuze uit ruim 20 activiteiten op een van onze 3 landelijke locaties.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01