tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer actieve spellen
Oud Hollandse spelletjes

Speel de leukste nostalgische spelletjes, voor even terug in de tijd

Stap terug in de tijd en speel oudhollandse spelletjes

Voor ouderwets speelplezier kun je kiezen voor oudhollandse spelletjes. Laat je helemaal gaan met stokvangen, spiegelschrift, hoepelen, hinkelen, steltlopen en touwtje springen.

Lees verder

Terug in de tijd zonder digitaal vermaak, en speel de spelletjes van vroeger. Misschien ken je ze nog? Ga de uitdaging aan en speel en doe een aantal van deze spellen zelf. Deze Oudhollandse spelletjes verliezen nooit hun charme en je zult versteld staan van de talloze spelletjes die bijna in de vergetelheid zijn geraakt, maar waar je, net als vroeger, nog steeds zo waanzinnig veel lol aan kunt beleven.

Doe deze spellen op de boerderij, bij een speelgoed museum of huur ze in voor je eigen locatie en feest. Niet alleen bestemd als groepsuitje voor kinderen, maar tegenwoordig ook steeds meer in trek als familiedag of als alternatief voor een bedrijfsuitje. Daarnaast kun je kiezen voor een wat uitgebreidere variant, compleet met een diner-arrangement.

Weergave:
7 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01