tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer belevingen zakelijk
Originele bedrijfsuitjes

Beoordelingen voor originele bedrijfsuitjes

Gemiddeld een 9,5 uit 127 beoordelingen

9,6 Beleving
9,6 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldig!

We zijn met ons hele team naar de schapenworkshop geweest. Iedereen was super enthousiast. Hele leuke dag gehad, vooral door het enthousiasme van Pieter en Quin. Aanrader!

Door: Sam

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Teambuilding in de duinen: een bijzonder leuke ervaring! Ons team van 18 therapeuten heeft genoten!

Wat een leuke ervaring, teambuilding in de duinen bij Heemskerk. Een heldere uitleg van Pieter, fantastische demonstratie van Quin, en een mooie ervaring om zonder woorden te leren samenwerken. Een aanrader!

Door: Alida

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Helemaal geweldig om als gezin/ familie met elkaar te doen! En een super mooie begeleiding van Pieter die zo toegankelijk is voor alle personen!

Als familie na een behoorlijke rocky periode hebben we echt een kracht gevoeld samen. De inzichten die Pieter bied met de schapen zijn bevestigend maar ook verhelderend. Alle negen hebben we énorm genoten en geleerd deze middag!! Wat een kado!

Door: Tamar

Verf smijten op locatie - Gooi je frustraties op het doek

Een hele leuke en enerverende besteding voor een bedrijfs- of familie-uitje

Alles goed geregeld, goed uitgelegd en begeleid door Stef.

Door: Japio

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldig bedrijfsuitje

Wij hebben ontzettend genoten van het uitje met de schapen. De begeleiding van Pieter was gezellig en fijn. Wij waren met z'n 10e en dat was top voor een kleinere groep. Zeker aan te raden. :)

Door: Simone

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Heel leuk om met de familie te doen

Hartstikke leuk! Het uitje was leuk aangekleed met een kopje koffie vooraf en een klein kruidenbittertje achteraf. Eerst een uitleg over de schapen en een demonstratie schapenhoeden door de hond. Daarna mochten we zelf aan de slag. Dat is heel leerzaam, grappig en uitdagend tegelijk.
De begeleiding was top!

Door: Sanne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Buiten leer je meer!

Hier wordt weer duidelijk dat je zoveel meer kunt leren als je naar buiten gaat. Weg uit het kantoor of de vergaderzaal en samen aan het werk in de prachtige natuur en dan ook nog eens samen met dieren.
Wij hebben als OR echt samen kunnen werken, samen genoten en samen geleerd. Zo'n ervaring is zoveel waard en hier wordt nog lang over doorgepraat en van genoten.
Ik raad het ieder team aan om een zo met elkaar aan de slag te gaan!

Door: Lianne

Verf smijten op locatie - Gooi je frustraties op het doek

Over-geweldig!!! zeer aanrader voor iedereen om dit uitje te doen

Het was een teamuitje van ons werk (verzorgingshuis). We ervaren soms veel stress in ons werk, maar hebben het ook leuk en gezellig. Wij hebben heerlijk alles er uit kunnen gooien op het verfdoek!
Klaas heeft ons geweldig begeleid, met veel geduld en goede uitleg van theorie en later in praktijk.
Het is erg leuk verlopen allemaal. en het was erg gezellig, zelfs over geweldig!! Ons team hebben veel gelachen.

Door: Teamuitje

Verf smijten een hilarische workshop in Bunschoten-Spakenburg

Superrrr....

Wat hebben wij in het kader van een familiedag met 20-plussers en 75-minners een fantastische verfsmijt-tijd gehad. Met 17 personen hadden we de tijd van ons leven. Al direct na het aanmelden kreeg je bij het eerste contact het gevoel, dit wordt iets heel bijzonders. Hij zet niet alleen zijn locatie open voor je, maar ook hoe hij met iedere deelnemer omgaat maakt hem een echte gastheer. Tevens is hij een vakman die de kunst verstaat om een korte maar krachtige introductie en uitleg te geven. Bijzonder, dat hij in no-time iedereen bij de naam kent. En voor iedereen heeft hij opbouwende tips en geeft hij, ook al is je worp soms dramatisch er toch een positieve draai aan, waardoor je groeit in je smijt-techniek en zelfvertrouwen. Learning by doing. Het resultaat mocht er uiteindelijk dan ook zijn, ondanks of wellicht dankzij de mislukte worpen, maar ook vele rake klappen. Doordat iedereen een eigen doek meekrijgt, maar er ook een familiekunstwerk is, kijkt iedereen met een meer dan voldaan gevoel terug op deze workshop en heeft het onze familieband nog meer versterkt. Bovendien, als "kers op het doek" toverde hij zijn atelier om tot restaurant en genoten we met elkaar na gedane arbeid van een verrukkelijk buffet, wat door hem geregeld was en waarbij ook aandacht was voor dieetwensen. Zo is ervoor gezorgd dat deze zeer vermakelijke workshop bij alle familieleden op meerdere manieren in de smaak viel en zo het familie-album kleurrijk verrijkt. Van harte aanbevolen!!

Door: Peter

Workshop schapendrijven in Heemskerk

In 1 woord Geweldig! Met een hoofdletter G!

Gave workshop met enthousiaste, grappige begeleiding en waarbij je ook nog eens op een heel ontspannen manier prachtige inzichten over jezelf krijgt. Voor herhaling vatbaar!

Door: Hedwig
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01