starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Van avontuurlijke tochten tot snelle uitjes op wielen

Beoordelingen Uitjes op wielen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,0
Uit 40 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 40

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een perfect bedrijfsuitje om op een dynamische en creatieve manier in teamverband techniek en spel met elkaar te combineren.

Als mede-organisator van dit bedrijfsuitje heb ik alleen maar positieve en enthousiaste reacties ontvangen. De Zeepkisten Grand Prix heeft alle facetten in zich om een uitje tot een succes te maken, zelfs als je niet van techniek houdt of technisch bent aangelegd.. Het bouwen van een zeepkist, de verschillende leuke en uitdagende spellen en natuurlijk de race zelf. De bezielende begeleiding door het DKE team was top. Binnen no time was iedereen fanatiek in teams aan de slag. We hebben veel plezier gehad.

woensdag, 16 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ronduit een fantastische middag beleefd bij het team van Dukino...

Met een aantal collegae gekozen voor het programma Zeepkisten Grand Prix bij Dukino Business Events. Goed doordacht en leuk opgezet programma waarin naast het bouwen van de zeepkisten ook het spelen van games aan bod kwam. Hiermee konden fiches worden verdiend om daarmee in de shop diverse onderdelen te kunnen kopen. Als afsluiter een race tegen de klok in de eigen gebouwde zeepkist. Enthousiaste club van professionele medewerkers in een mooie ruime hal en prima ontvangst met horeca. Een echte aanrader voor een fantastische middag 'teambuilding' bijna in de letterlijke zin van het woord....

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een geweldige ervaring!

Superleuk om aan mee te doen! Een mooie mix tussen puzzelen en "noeste arbeid".

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellig en passend team buildingsactiviteit, we hebben een heerlijke avond gehad!

Voor ons jaarlijks team uitje zijn we dit keer naar Dukino Business Events gegaan. We werden vriendelijk opgevangen, deskundig (en gezellig) begeleid gedurende de activiteit en daarna hebben we heerlijk gegeten met een drankje.

Onze afdeling kijkt met veel plezier terug op het uitje, daarnaast zijn we elkaar beter leren kennen d.m.v. de teambuildingsacpecten die gekoppeld zijn aan de activiteit.

Ik kan de zeepkisten Grand Prix zeker aanraden als activiteit voor je team uitje (al vonden we de andere activiteiten er ook leuk uitzien, ideeën voor volgend jaar!).

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een erg leuk uitje.

Laatst hadden wij hier ons bedrijfsuitje. We hebben in 10 teams 'zeepkisten' in elkaar gezet, afgesloten door een 'beauty contest' en een race. Alle kwaliteiten van iedereen kwamen op een leuke manier tot uiting; de creatieveling, de technicus, de enthousiasteling, de spelletjesfanaat, de onderhandelaar enz.; iedereen kon in zijn rol stappen en zichzelf van zijn beste kant laten zien. Het personeel was overigens ook erg vrolijk. Dat maakte de sfeer nog extra leuk.

donderdag, 29 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In één woord GEWELDIG!

Leuke begeleiding. Zeer nette locatie en een heerlijke avond met drank en BBQ. ECHT een aanrader!

maandag, 19 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ijsselland Ziekenhuis

Al vanaf het zoeken op de website naar een passend uitje voor de medewerkers van het laboratorium van het IJsselland ziekenhuis en het eerste oriënterende telefoontje het gevoel dat dit een super geslaagde dag zou worden! De medewerkers hadden de opdracht om als hippie te komen. Het was hilarisch om te zien dat iedereen z’n best had gedaan om er als hippie uit te zien. Na een leuk ontvangst en goede uitleg zijn we met 6 busjes vertrokken. Onderweg heeft iedereen de grootste lol gehad bij het uitvoeren van de opdrachten en het vinden van de juiste weg. Bij terugkomst nog een leuke prijsuitreiking onder het genot van een hapje en drankje. Bij veel collega’s is de telefoon vastgelopen nadat iedereen de foto’s ging doorsturen. Er zijn nog nooit zoveel leuke foto’s gemaakt tijdens een lab uitje. We zijn inmiddels een paar dagen verder en nog steeds komen er enthousiaste reacties over het uitje en de organisatie! Bedankt voor de super leuke middag!

donderdag, 17 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

mevrouw

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. We zijn leuk , en enthousiast ontvangen.
De middag was compleet!de rally was leuk, (omgeving is prachtig)het Ik hou van Holland spel is gewoon gezellig, en de BBQ is prima verzorgd.
Dus een echte aanrader!

maandag, 7 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

oude singel Tandartsen

Afgelopen zaterdag hadden wij een team-uitje met onze tandartsenpraktijk.
We hadden 4 super mooie cabrio’s en omdat het schitterend weer was ging het dak er letterlijk en figuurlijk af.
We hebben genoten van de mooie route door het groene hart, het ijsje onderweg en als afsluiting de bbq!
Heel erg bedankt Miranda voor de goede zorgen en het is zeker een aanrander mocht je een leuk uitje zoeken voor werk of met vrienden.

Team van de Oude Singel tandartsen

zaterdag, 14 april 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lekker modderen in december !

Super gaaf langs weilanden en over asfalt wegen.Glibberen en driften door bochten.Super VET(tig).
Wij hebben met zijn tweetjes 2uur gereden wat ik een perfecte tijd vind.Misschien iets minder harde wegen zou mooier zijn. Verder hebben we genoten!!

zaterdag, 23 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dag

We zijn wezen karten en lasergamen en was erg leuk en goed geregeld.
de karts zijn mooi en goed en de lasergame arena is echt geweldig. top1

maandag, 13 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed georganiseerd en erg leuk!

Met een paar vrienden wezen offroad rijden en quad rijden. Echt super gehad. De parcours zijn lang en uitdagend en ook nog eens gelegen in een prachtige omgeving. Zeker een aanrader.

donderdag, 16 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Slippen en offroad rijden was de ultieme combi!

Offroad rijden is super om te doen. Lekker door de modder rijden in de bossen. Het slippen gaf echt een adrenalinekick. Ik kom zeker terug!

donderdag, 16 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk bedrijfsuitje!

Wij hebben een geweldig bedrijfsuitje gehad met de juiste activiteiten. Veel geleerd bij het driften. Ook voldoende ruimte om tussendoor gezellig wat te drinken en te eten. Compliment voor de begeleiding.

donderdag, 16 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tocht

Bedankt voor de fantastische ervaring. Wij kregen alleen maar leuke reacties van onze collega's. Tot de volgende keer.

dinsdag, 6 december 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog leuker dan verwacht!

Wat is dit leuk om te doen met een groep collega's. Super bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme.

vrijdag, 11 december 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heineken

We werden hartelijk ontvangen door Miranda en Steven met een kopje koffie en daarna zijn we met een groep van 37 mensen verdeeld over mooie cabrio’s. Met een leuke toertocht met aanwijzingen en foto’s werden we geleid door het Groene Hart. We zijn op plekken geweest waar we het bestaan niet van wisten.
Na de toertocht hebben we een hele leuke en gezellige “Ik hou van Holland”quiz gedaan. Ook de presentatrice brenda deed het erg leuk en aansluitend was er een erg lekkere bbq geregeld binnen bij Studio Oosterman.

Al met al een enorm gezellige en geslaagde middag? Echt een aanrader

dinsdag, 3 maart 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg geslaagd vriendenuitje

De nostalgische solextour is als ludiek ervaren; we hebben genoten van de mooie omgeving. Boerengolf was ook erg geslaagd en we hebben flink kunnen gelachen. We hadden wel geluk met het weer! Toon Vertier bedankt voor de medewerking en de begeleiding. We komen zeker een keer terug.

woensdag, 11 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed georganiseerd

Een race door elf dorpen, leuke foto-opdrachten en om echt stempels te halen. Goed georganiseerd en gezellige dag gehad.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie ervaring!

Het was echt super, schieten met echte wapens en rijden in oude voertuigen. Dit is een mooie ervaring.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi gebied

Het was heel leuk om dit te ervaren met collega’s. Na vier weken hebben wij het er nog steeds over op de werkvloer. Nooit geweten dat er zo’n mooi gebied tussen Haarlem en Amsterdam ligt.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Grandioos

Afgelopen zaterdag dafkes gaan rijden, waw, wat een beleving, zeer goede begeleiding van Odette, super geamuseerd, raad het iedereen aan voor in groep iets leuks te doen, het onthaal, het eten, enfin alles in orde.

maandag, 8 september 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eureco Pharma

Met een groep van 29 mensen een geweldige dag gehad. Dit personeelsuitje was mede door de goede organisatie, mooie Kever Cabrio’s en niet te vergeten de prachtige rit (inclusief leuke puzzeltocht) een onvergetelijke dag.
Een aanrader!!

donderdag, 10 juli 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lekker in een VW bussie gereden!

Het was een dag om niet snel te vergeten. Lokatie prima, route leuk en eindelijk eens in een oud bussie gereden. Mijn dag kon niet meer stuk!
Bedankt voor jullie geweldige event!

woensdag, 2 juli 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Joulz

Onwijs bedankt voor de foto’s en een super uitje. Wij hebben ontzettend genoten en ik vind de locatie waar dit gehouden wordt buiten gewoon gezellig.
Top evenement!

vrijdag, 11 april 2014

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01