starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Van avontuurlijke tochten tot snelle uitjes op wielen

Beoordelingen Uitjes op wielen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 62 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 62

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een super toevoeging voor een dag weg! Alles werd perfect geregeld, het enige wat hoefden te doen was een goed humeur meenemen. Als we met geen goed humeur kwamen zouden we wel weg gaan met een goed Humeur!! Echt een top dag.

maandag, 11 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super vet

Een geweldige baan om tijdsrace te doen met onze groep. De quads gaan snel genoeg en weg was een goede uitdaging. Echt geweldig om te doen met een groep vrienden.

zondag, 10 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een heerlijke dag op de fiets in Haarlem

Wij hebben een fietstour geboekt met gids voor een bedrijfsuitje. Onder begeleiding van 2 professionele gidsen hebben wij een hele leuke tour gehad in Haarlem. Dank voor de goede zorgen en de leuke tour!

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geniaal!

Wij hebben een top middag gehad in de Buurman werkplaats. Leuke challenge, goed gereedschap en lekkere koffie!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gezellige en leuke middag beleefd

Ik heb op een hele leuke manier mijn collega's op een andere manier leren kennen. Daarnaast is het samen sleutelen weer eens iets anders dan een dagje kantoor. Ik kan kan het iedereen aan raden om zelf eens de handen uit de mouwen te schudden onder begeleiding van een zeer gedreven team.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Karten supergaaf

Leuke baan en leuk personeel! Ik kan iedereen aanbevelen om hier te karten.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze monteurs hebben een geweldige middag gehad, goede begeleiding, groep van 100 monteurs met een uitdagende activitiet.

zeer tevreden, aanrader als teamuitje.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vond het een leuke activiteit zowel voor jong als oud.

Top

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Orgineel, funny, buiten je comfort zone, team-building, onderhandelen, leuke begeleiding en gezellig!

Al met al een hele leuke middag gehad, zowel de dames als de heren hebben veel plezier gehad! Dank jullie wel Dukino!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit, die klopt van instructie tot prijsuitreiking

Onder bezielende leiding van Bas & Jeroen (dank aan Dukino Business Events !) en in de warme nazomer-zon, hebben we samen een spannende zeepkisten wedstrijd gespeeld.
Het was leuk om te zien hoe fanatiek, maar altijd met veel humor, de diverse teams tegen elkaar streden. Sommige teams deden dit iets eerlijker dan andere…. ;-)
Uiteindelijk won het team met de beste mix van spelinzet, creativiteit en snelheid.
Team 4: Proficiat met de behaalde overwinning !

Tijdens het afsluitende buffet konden de verhalen over de zeepkisten GP in alle geuren en kleuren nogmaals de revue passeren.
Het schijnt dat 1 collega er een nieuwe bijnaam aan over heeft gehouden……

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een ontzettend leuke en gezellige middag/avond gehad.

Elkaar uitdagen, samenwerken, competitie, lachen, het zat er allemaal in. Echt een aanrader!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Leuke activiteit met veel elementen.
Onze jongens voelden zich weer kind en herbeleefde hun kindertijd.
Ze hebben genoten van het maken van de zeepkist én vooral de wedstrijd daarmee.
Kortom een activiteit die leuk is voor jong en oud.

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed georganiseerd, leuke groepsactiviteit

Netjes geregeld, het enthousiasme van de medewerkers van Dukino werkt aanstekelijk.

zondag, 3 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig!

Erg leuke activiteit met fijne en leuke begeleiders!

vrijdag, 25 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was geweldig om de kinderen zo enthousiast, betrokken en lerend aan de slag te zien zijn.

Het was een hele gave activiteit. Voor ieder wat wils.
Door het spelen van spellen tegen elkaar, kon je fishes verdienen. Met die fishes kon je attributen kopen voor je zeepkist.
Zo waren er die aan de zeepkist konden bouwen en kinderen die spellen konden spelen.
Er was veel enthousiasme.
Daarna natuurlijk nog echt racen op een parcours met de zelf gemaakte zeepkist.
Een absolute aanrader.

donderdag, 24 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is een super leuke activiteit voor jong, oud, vriendengroepen en schoolklassen.

Super leuke en goede begeleiding. En een hele leuke activiteit natuurlijk.

woensdag, 23 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een perfect bedrijfsuitje om op een dynamische en creatieve manier in teamverband techniek en spel met elkaar te combineren.

Als mede-organisator van dit bedrijfsuitje heb ik alleen maar positieve en enthousiaste reacties ontvangen. De Zeepkisten Grand Prix heeft alle facetten in zich om een uitje tot een succes te maken, zelfs als je niet van techniek houdt of technisch bent aangelegd.. Het bouwen van een zeepkist, de verschillende leuke en uitdagende spellen en natuurlijk de race zelf. De bezielende begeleiding door het DKE team was top. Binnen no time was iedereen fanatiek in teams aan de slag. We hebben veel plezier gehad.

woensdag, 16 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ronduit een fantastische middag beleefd bij het team van Dukino...

Met een aantal collegae gekozen voor het programma Zeepkisten Grand Prix bij Dukino Business Events. Goed doordacht en leuk opgezet programma waarin naast het bouwen van de zeepkisten ook het spelen van games aan bod kwam. Hiermee konden fiches worden verdiend om daarmee in de shop diverse onderdelen te kunnen kopen. Als afsluiter een race tegen de klok in de eigen gebouwde zeepkist. Enthousiaste club van professionele medewerkers in een mooie ruime hal en prima ontvangst met horeca. Een echte aanrader voor een fantastische middag 'teambuilding' bijna in de letterlijke zin van het woord....

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een geweldige ervaring!

Superleuk om aan mee te doen! Een mooie mix tussen puzzelen en "noeste arbeid".

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellig en passend team buildingsactiviteit, we hebben een heerlijke avond gehad!

Voor ons jaarlijks team uitje zijn we dit keer naar Dukino Business Events gegaan. We werden vriendelijk opgevangen, deskundig (en gezellig) begeleid gedurende de activiteit en daarna hebben we heerlijk gegeten met een drankje.

Onze afdeling kijkt met veel plezier terug op het uitje, daarnaast zijn we elkaar beter leren kennen d.m.v. de teambuildingsacpecten die gekoppeld zijn aan de activiteit.

Ik kan de zeepkisten Grand Prix zeker aanraden als activiteit voor je team uitje (al vonden we de andere activiteiten er ook leuk uitzien, ideeën voor volgend jaar!).

maandag, 14 januari 2019

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01