starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Van avontuurlijke tochten tot snelle uitjes op wielen

Beoordelingen Uitjes op wielen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 91 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 91

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

dinsdag, 10 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring

Mooie route door het Gooi gereden! Leuke begeleiding en toffe opdrachten onderweg.

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldig feest

Met de hele familie een triketour gereden naar Spakenburg over de dijk!!!! Wat een aanrader,
Dit alles onder een professionele begeleiding en ook nog leuke anekdotes gehoord in Spakenburg.
We komen zeker terug voor een ander uitje,

donderdag, 9 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuk uitje d.m.v. de tuktukpuzzeltocht Amersfoort ontdekken met super leuke chauffeurs!!!

Wat is dit een super leuk uitje zeg! Amersfoort is een mooie stad en dat dan op deze manier ontdekken is geweldig. Hele gezellige chauffeurs, mooie stoppunten met leuke vragen. Echt een aanrader! Ik ga snel ook de tuktukrally proberen ;-)

donderdag, 9 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super georganiseerd en Top Teambuilding

Wij Wassink Oss hebben super Teambuiling Zeepksistenbouwen gehad
Goed georganiseerd en TOP begeleid

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en zeer goed georganiseerd en er wordt actief meegedacht wanneer daarom wordt gevraagd.

9

woensdag, 11 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team event met een mix tussen teambuilding, uitdaging en spel !

Al meerdere keren geweest en meerdere activiteiten gedaan. Zeepkisten race is net als de andere activiteiten een goede teambuilding event. Daarnaast een goede combinatie rivaliteit, spel en creativiteit. En afsluiten met een drankje en een BBQ, dan is het om nooit meer te vergeten.

zondag, 8 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan

Ons afdelingsuitje was geslaagd! Deze activiteit is meer dan alleen een zeepkist bouwen en racen. Of je nu van spelletjes, techniek of onderhandelen houdt, iedereen kan zijn ei kwijt. De begeleiding vanuit Dukino was ook goed en flexibel!

vrijdag, 6 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Van begin tot einde boeiend en leuk. Kortom TOP

Een 10 , van de 40 personen hebben het er 40 een super leuke avond gehad.
Unnun Dikke Merci

dinsdag, 19 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top activiteit, voor ieder wat wils!

Spreekt een breed publiek aan door spellen, creativiteit en racen te combineren. Ieder kan met zijn inbreng een unieke wagen creeren en mocht je van snelheid houden dan richt je al je energie op het racen. Goed uitgewerkt programma.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke interactieve uitdagende originele activiteit

Al meerdere keren geweest en het word altijd zeer positief ervaren. Goed voor teambuilding en leuk effect met de shop voor attributen voor je zeepkist. Leuke variatie in de spellen. En Marcel is een super begeleider!

maandag, 4 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke team uitje bij Dukino met de zeepkisten GP!

Wat een leuke dag hadden wij tijdens ons team uitje bij Dukino. Met een groep van 15 man hebben wij de zeepkisten GP gedaan en het was fantastisch. De organisatie liep makkelijk, het team ter plaatse was flexibel met ons wensen en het programma was geen enkel probleem in het Engels te doen voor ons internationaal team! Bedankt voor alles

vrijdag, 1 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk event om met een groep te doen !!!

Goede begeleiding van het event. In ons geval in het Engels omdat we met een internationaal gezelschap waren.

woensdag, 30 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gevarieerd en gezellig team uitje, geheel naar wens samen te stellen

Uitgebreide keuzemogelijkheden voor een teambuilding event. Elke activiteit kan ook naar wens aangepast worden op het publiek. Goede begeleiding, en ook verschillende mogelijkheden voor de inwendige mens. Kortom, de aktiviteit bij Dukino is ons uitstekend bevallen!

zaterdag, 26 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is geweldig !

Ik heb het karten en Lasergamen gedaan met me broers! En dit was topweg goed uitje gisteren en hopelijk vandaag ook !! terug mogen komen voor 1€ Dat is nog leuker het wachten zorgt voor meer spanning omdat je gewoon weer verder wilt na het volgende. alles is duidelijk uit gelegd en zijn heel vriendelijk de werk mensen en behulpzaam goede personeel dus ; ) !!!
Het is dan ook stoer ingericht en mooi lasergamen ga je toch uit spanning willen weg rennen ook al mag dat niet dus ja ,moest me inhouden als enigste meid tegen de jongens was niet gemakkelijk ; D .... heb er dus zin in om dit vaker bij jullie te komen doen ! Met vriendelijke groeten , PH de swart

donderdag, 29 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super begeleiding, heel vriendelijk !

Wij hebben een hele namiddag er geweest en alles was top!! Mijnen spruit was heel blij.

maandag, 29 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en sportieve activiteit in een mooie omgeving!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof

Super leuke dag gehad. Heel erg bedankt!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig bedrijfsuitje gehad.

Vandaag een bedrijfsuitje gehad bij outdoor elements. Dmv een spectaculaire taxirit (rib met 300pk erachter) zijn we gevarieerd bij de outback op de oesterdam. Daarna een buggyrit Door de polder van Tholen deels on deels off the road. Bij terugkomst stond er een heerlijk BBQ buffet klaar met vlees van een perfecte kwaliteit. Na het eten nog de escaperoom gespeeld welke goed in elkaar zit! Al met al een fijne dag gehad. Bedankt Jaco en team!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie tocht

Super leuke dag gehad. Het weer zat ook lekker mee.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dank jullie wel

Met 70 collega's een prachtige, actieve dag op het strand gehad. Hoog fun gehalte door powerkiten en strandzeilen. Goede begeleiding vanuit Beware Beach. Dank!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke tocht gehad

Bedankt voor de geslaagde dag, we komen zeker nog een keer terug.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Super leuk om te doen met een groep.

donderdag, 6 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01