starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Van avontuurlijke tochten tot snelle uitjes op wielen

Beoordelingen Uitjes op wielen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 71 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 71

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof

Super leuke dag gehad. Heel erg bedankt!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig bedrijfsuitje gehad.

Vandaag een bedrijfsuitje gehad bij outdoor elements. Dmv een spectaculaire taxirit (rib met 300pk erachter) zijn we gevarieerd bij de outback op de oesterdam. Daarna een buggyrit Door de polder van Tholen deels on deels off the road. Bij terugkomst stond er een heerlijk BBQ buffet klaar met vlees van een perfecte kwaliteit. Na het eten nog de escaperoom gespeeld welke goed in elkaar zit! Al met al een fijne dag gehad. Bedankt Jaco en team!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie tocht

Super leuke dag gehad. Het weer zat ook lekker mee.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke tocht gehad

Bedankt voor de geslaagde dag, we komen zeker nog een keer terug.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Super leuk om te doen met een groep.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt Superrrr.... leuk.

Door de Oostvaardersplassen, zeker aan te raden.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top service en geweldige fietsen

Meiteloos de Raarberg en de Adsteeg op gefietst bedankt mannen.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk evenement met veel variatie, aanrader als bedrijfsuitje!

Zeer geslaagd evenement! Met veel enthousiasme heeft de groep deelgenomen. Bedankt voor de goede organisatie!

donderdag, 9 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!
Ik zou elk bedrijf aanraden om door hun een activiteit te laten doen! Eten was ook prima!

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een super toevoeging voor een dag weg! Alles werd perfect geregeld, het enige wat hoefden te doen was een goed humeur meenemen. Als we met geen goed humeur kwamen zouden we wel weg gaan met een goed Humeur!! Echt een top dag.

maandag, 11 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super vet

Een geweldige baan om tijdsrace te doen met onze groep. De quads gaan snel genoeg en weg was een goede uitdaging. Echt geweldig om te doen met een groep vrienden.

zondag, 10 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een heerlijke dag op de fiets in Haarlem

Wij hebben een fietstour geboekt met gids voor een bedrijfsuitje. Onder begeleiding van 2 professionele gidsen hebben wij een hele leuke tour gehad in Haarlem. Dank voor de goede zorgen en de leuke tour!

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geniaal!

Wij hebben een top middag gehad in de Buurman werkplaats. Leuke challenge, goed gereedschap en lekkere koffie!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gezellige en leuke middag beleefd

Ik heb op een hele leuke manier mijn collega's op een andere manier leren kennen. Daarnaast is het samen sleutelen weer eens iets anders dan een dagje kantoor. Ik kan kan het iedereen aan raden om zelf eens de handen uit de mouwen te schudden onder begeleiding van een zeer gedreven team.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Karten supergaaf

Leuke baan en leuk personeel! Ik kan iedereen aanbevelen om hier te karten.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze monteurs hebben een geweldige middag gehad, goede begeleiding, groep van 100 monteurs met een uitdagende activitiet.

zeer tevreden, aanrader als teamuitje.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vond het een leuke activiteit zowel voor jong als oud.

Top

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Orgineel, funny, buiten je comfort zone, team-building, onderhandelen, leuke begeleiding en gezellig!

Al met al een hele leuke middag gehad, zowel de dames als de heren hebben veel plezier gehad! Dank jullie wel Dukino!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit, die klopt van instructie tot prijsuitreiking

Onder bezielende leiding van Bas & Jeroen (dank aan Dukino Business Events !) en in de warme nazomer-zon, hebben we samen een spannende zeepkisten wedstrijd gespeeld.
Het was leuk om te zien hoe fanatiek, maar altijd met veel humor, de diverse teams tegen elkaar streden. Sommige teams deden dit iets eerlijker dan andere…. ;-)
Uiteindelijk won het team met de beste mix van spelinzet, creativiteit en snelheid.
Team 4: Proficiat met de behaalde overwinning !

Tijdens het afsluitende buffet konden de verhalen over de zeepkisten GP in alle geuren en kleuren nogmaals de revue passeren.
Het schijnt dat 1 collega er een nieuwe bijnaam aan over heeft gehouden……

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een ontzettend leuke en gezellige middag/avond gehad.

Elkaar uitdagen, samenwerken, competitie, lachen, het zat er allemaal in. Echt een aanrader!

dinsdag, 5 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01