tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Onvergetelijke zeilbelevenis voor jong en oud

Wat ga je doen?

Ons schip behoort niet alleen tot de absolute top van de Nederlandse zeilschepen, maar is ook nog eens bijzonder traditioneel getuigd. Slechts enkele schepen in de chartervaart zijn dwarsgetuigd. Dat wil zeggen dat de zeilen op dezelfde wijze als in de authentieke tijd kunnen worden bediend door jong en oud. Actief meehelpen met het zetten van de zeilen of bepalen van de koers dat kan en mag. Ook op ontspannen wijze genieten van de elemementen; zon, wind en water op een lounge kussen met een lekker hapje en koud drankje in de hand dat kan ook. Kortom deze zeilbelevenis is een aanrader voor iedereen.

Naast leuke feest- en teambuilding, vergadering mogelijkheden is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning en culinaire verwennerij.

Groepen van 15 tot 50 personen. In combinatie met o.a. een land activitiet bv. de Bataviawerf kunnen vaartochten gecombineerd worden tot 150 personen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 59,- per persoon (incl. BTW)
1 tot 50 personen
Vanaf 4 uur
Buiten
Engels en Duits

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Geweldige dag beleefd, erg sympathieke kapitein Alex, en bemanning. Gezellige sfeer, zonnig weer.

Wat een topdag (27 juli) heb ik beleefd op jouw schip! Sfeer aan boord was heel gezellig, top zeilweer, mooi om de zeilen te hijsen en te mogen sturen. Als tussenstop de Marker Wadden met haar schitterend aangelegde natuur. Heerlijk likeurtje en borrelhapjes, in één woord geweldig!!!

Door: Jannette
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01