starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Ontwerp en maak unieke zilveren ring met draad en steen

Wat ga je doen

Deze workshop gaat jullie heel wat opleveren: een paar uur samen gezellig aan het werk met als eindproduct voor ieder een prachtige, unieke ring die een ware eyecatcher aan je hand zal vormen.

Stap voor stap gaan jullie een kunstig gedraaide en gevlochten ring van zilverdraad met een gekleurde steen (swarovski of halfedelsteen) maken. In een zelfgekozen patroon en kleur. Deze ring bezegelt jullie band of vriendschap en is dus extra leuk om te doen als onderdeel van een vriendinnendag, vrijgezellenfeestje, familiedagje of teamuitje.

Onder begeleiding van een professional kunnen jullie deze workshop doen in Harderwijk, Nijmegen, Assen, Rotterdam Gouda, Eindhoven, Dordrecht, Apeldoorn of Turnhout. En is ook uit te breiden met bijvoorbeeld extra lekkers of een extra workshop zilveren tekst armband maken.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke locatie je voorkeur heeft!
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01