starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Ontstress de kip! - Citygame op locatie

Wat ga je doen

Ontspannen is het motto van deze waanzinnige city game. Eerst alleen zoveel mogelijk punten verzamelen en of dat zonder stressen lukt?

Het ultieme doel van deze game is om te leren dat stress niet gezond is en dat ontspannen een kunst is. Maar vertel dat maar aan al die stresskippen in je gezelschap. Dit wordt een doldwaze activiteit waarbij je langs verschillende punten door de stad je weg zoekt en vragen beantwoordt. En nu maar kijken of het jullie lukt de kip te ontstressen.

Speel deze game met je vriendinnen of collega’s als teambuildingsactiviteit of zomaar, want iedereen kan wel wat relax tips gebruiken. Mogelijk in een stad naar keuze en uit te breiden met een lekkere lunch, diner of bbq.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01