tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

E-Choppers huren in Nijmegen en omstreken inclusief route kaart

Omschrijving

E-Chopper rijden is ontspannend en leuk om te doen! Een originele groepsactiviteit om op een ludieke manier de omgeving te verkennen. Op onze stoere elektrische snorfietsen hoef je geen helm te dragen. De brede banden zorgen ervoor dat het besturen van een E-Chopper eenvoudig en comfortabel gaat. Wij hebben een mooie route door de Ooijpolder of langs de Lentse Plassen in Nijmegen voor jullie groep. 

We vertrekken vanuit het centrum van Nijmegen, bij ons kantoor aan de Waalkade. Het programma: We starten met een veiligheidsinstructie en vervolgens ga je al snel onderweg aan de hand van een online routekaart. Je kunt ervoor kiezen om een tussenstop te maken of ergens te picknicken.

Iedereen dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van een rijbewijs of brommerscertificaat. Mocht je wel 16 zijn en geen geldig rijbewijs hebben, dan kun je mee met een E-Step Fat Max. Deze gaat net zo hard en heeft ook stoere dikke banden!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 34,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 20 personen
2 tot 3 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01