starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Ontdek Padel! De snelst groeiende racketsport van dit moment!

Wat ga je doen

Ben jij al bekend met deze nieuwe sport? Padel is de snelst groeiende racketsport en is een combinatie van squash en tennis. Het is makkelijk te leren en biedt actie voor jong en oud. Tof om te doen als bedrijfsuitje of met vrienden en familie.

Onze drie padelbanen zorgen ervoor dat iedereen in actie komt. Met of zonder begeleiding, enorm leuk om de uitdaging aan te gaan! Door ons uitgebreide aanbod op ons activiteiteneiland op de unieke locatie aan de Zevenhuizerplas kan padel worden gecombineerd met onze andere activiteiten om er een geweldige dag van te maken.

Maak je dag compleet met lekkere tapashapjes en cocktails om er een spetterende afsluiting van te maken!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01