tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ontdek de schoonheid van Friesland - Puzzeltocht met elektrische sloepen

Wat ga je doen?

Stap aan boord van onze fluisterstille elektrische sloepen en beleef een onvergetelijk avontuur in het prachtige Friesland. Deze groepsactiviteit is de perfecte manier om samen met vrienden, familie of collega's de wonderschone natuur van Pean en omgeving te verkennen.

Tijdens onze puzzeltocht ga je zelf varen en navigeren terwijl je op zoek gaat naar de verborgen schatten van Friesland. Met uitdagende opdrachten en puzzels verspreid over het water en de omliggende gebieden, zul je jezelf moeten bewijzen als een echt team. De puzzeltocht duurt ongeveer 4 uur, genoeg tijd om je vaar- en puzzelvaardigheden te testen.

Met een competitief element in het spel, kunnen teams tegen elkaar strijden om de snelste en meest nauwkeurige route te vinden. De opdrachten zijn gevarieerd en bieden de kans voor elk teamlid om zijn of haar waarde te tonen. De prachtige omgeving van Pean en de nabijgelegen Alde Feanen bieden de ideale setting om samen te werken en het beste in elkaar naar boven te halen.

Ervaar de vrijheid en sereniteit van het water terwijl je geniet van de adembenemende landschappen en de unieke flora en fauna van Friesland. Kom en ontdek met ons de betoverende waterwegen en geheimen van deze prachtige regio.

Boek vandaag nog jouw puzzeltocht met elektrische sloepen en maak van je uitje in Pean een onvergetelijke ervaring!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 50,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 40 personen
3 uur
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01