tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Ontdek de Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland met een Twizy Tour

Wat ga je doen?

Beleef samen met collega's, vrienden of familie een duurzaam en onvergetelijk avontuur in de buitenlucht met de stoere Twizy - een elektrisch voertuig geschikt voor twee personen. Ontdek op eigen tempo de prachtigste plekken in Zuid-Holland, van robuuste duinen en kustgebieden tot schilderachtige windmolens in het Groene Hart en pittoreske dorpjes in de wereldberoemde Bollenstreek.

Geen willekeurig rondrijden, maar volg onze prachtig uitgestippelde routes. Tijdens de 3 uur durende tour maken jullie gezamenlijk een stop op een bijzondere locatie naar keuze. De GPS-navigatie met voorgeprogrammeerde route begeleidt jullie van begin tot eind. Geniet van de audiogids aan boord, die interessante informatie over de streek en bezienswaardigheden vertelt.

De Twizy op zichzelf is al een geweldige ervaring. Geruisloos en met een uniek open design geeft dit voertuig je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt!

Regen of zonneschijn, de tour gaat altijd door! Zelfs bij regen zitten jullie comfortabel en droog in de Twizies, met vele interessante plekken om onderweg te pauzeren.

Kies uit verrassende thema's zoals Duin & Strand, Hollands Landschap, Historie & Kastelen, of Duin & Zomerbloemen, voor een onvergetelijke en leerzame belevenis.

Ontdek de prachtige Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland langs plaatsen als Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Noordwijk, Sassenheim, Buitenkaag, Lisserbroek, Warmond en Oegstgeest.

Met de Twizy Tour kies je niet alleen voor avontuur en ontspanning, maar ook voor duurzaamheid! Een perfect MVO-uitje waarbij je geniet van de natuur zonder het milieu te belasten.

Klaar voor een uniek avontuur? Boek nu je Twizy Tour!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 42,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 24 personen
3 uur
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01