tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ontdek de Blender Beleving - De perfecte mix van plezier en teamwork

Wat ga je doen?

Bouw sterke teams en omarm plezier met de unieke ervaring van De Blender Beleving. Geen gewone quiz, maar een krachtige cocktail van kennis, vermaak en teamuitdagingen die jouw team dichter bij elkaar brengt voor onvergetelijke momenten.

Variatie in quizfacetten

De Blender Beleving biedt een mengelmoes van quizfacetten: van algemene kennis tot muziek, entertainment, raadsels en Hollandse hits. Deze mix biedt ruimte voor ieders unieke vaardigheden, en elke teamlid draagt bij aan het gezamenlijke succes.

Spannende spellen en variëteit

Het avontuur van De Blender Beleving omvat een reeks opwindende spellen. Van het herkennen van stemmen tot het raden van liedjes op basis van intro's, van boeiend bingo tot het kraken van kluiscodes. Deze variatie zorgt voor continue betrokkenheid en enthousiasme.

Actie en interactie

De ervaring draait om actie en interactie. Ongeveer de helft van de spellen is gericht op fysieke activiteiten, terwijl de andere helft draait om luisteren en begrijpen van aanwijzingen. Test je kennis en reageer snel met behulp van quizbuzzers.

Creëer onvergetelijke herinneringen

De winnende teams gaan niet met lege handen naar huis. Ze worden beloond met prijzen die hun overwinning vieren en als aandenken dienen aan een dag vol plezier en uitdagingen.

Boek De Blender Beleving voor je volgende teambuilding event of informele bijeenkomst. Een perfecte gelegenheid om samen te komen, te leren, te lachen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Maak je klaar voor een dag vol entertainment, teamwork en opwinding.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,95 tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 150 personen
1,5 tot 2,5 uur
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01