tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer online uitjes
Online workshops

Verrassende online workshops, voor ieder wat wils!

Ook online zit je goed met een muzikale, culinaire, actieve of creatieve workshop

In dit online tijdperk en met de vele uitdagingen die we tegenwoordig hebben om verantwoord, compleet en gezond bij elkaar te zijn, is een online workshop een geweldig alternatief voor een geslaagd bedrijfsuitje, vriendenactiviteit of vrijgezellenfeest. Coronaproof met elkaar een online workshop doen is leuker dan je denkt.

Lees verder

Wist jij bijvoorbeeld dat het mogelijk is een online workshop chocola of sushi maken te doen? Ook online cocktails maken of wijn proeven kan. Maak gebruik van beeld en geluid door een van de online workshops op het gebied van fotografie, voice-over, stem acteren, podcast of film maken te volgen of leef je uit met een online workshop schilderen.

Alle benodigde materialen of ingrediënten worden opgestuurd en er worden duidelijke instructies bijgeleverd of er is online een workshopbegeleider aanwezig. Zo ben je toch gezellig met elkaar bezig. Mogelijk via Zoom, Google meet, Teams of een van de andere gangbare online meetingtools.

 

Liever de volledige lijst met online workshops bekijken?

Bekijk alle online workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01