tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Online workshops

Online workshops

Filter 35 workshops
Weergave:

Er zijn 35 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 24,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in deze workshop ‘Hoorspel maken’. De groep gaat online aan de slag met een verhaal en script voor een hoorspel. Het mag zo gek, fantasierijk en creatief mogelijk. Iedereen krijgt een rol in het verhaal en met behulp van leuke stemmen en geluidseffecten komt het verhaal tot leven.

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
10 tot 250 personen
Korte omschrijving

Ken je Banksy, de kunstenaar die beroemd werd vanwege zijn straatkunst? In deze online workshop leer je een schilderij in Banksy stijl maken. Het meisje met de ballon is één van zijn meest bekende werken. Wil jij ook wel zo’n klassieker aan je muur, maar dan zelf geschilderd?

Tonen
Vanaf € 35,70 per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Shake je eigen cocktails! Shake samen met de bartender je eigen cocktails. Een corona-proof groepsactiviteit die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Elke deelnemer krijgt een eigen cocktailpakket thuisgestuurd. In dit pakket zitten alle benodigdheden voor de cocktailworkshop.

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
10 tot 250 personen
Korte omschrijving

Een vrolijk dierenschilderij aan de muur? Je maakt het nu helemaal zelf met deze online workshop! Vanuit je woonkamer, slaapkamer, hobbykamer of waar je maar wilt, leer je schilderen. Geen zorgen, je hoeft geen schilderervaring te hebben. Je wordt door een docent via Teams of Zoom stap voor stap begeleid in het schilderproces.

Tonen
Vanaf € 34,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Altijd al eens een commercial willen inspreken? Een voice-over van een documentaire? Of een typetje in een tekenfilm? In deze online workshop krijg je een introductie in de wereld van stemmenwerk. De workshopbegeleider is zelf professioneel voice-over en stemacteur en kan alles vertellen over hoe het werkt.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 100 personen
Korte omschrijving

Met een online kookworkshop beleef je een heerlijk bedrijfsuitje. Ontmoet je collega’s (of familie of vrienden) online voor een Tapas workshop. Elke deelnemer ontvangt een goed gevulde Tapas Box met ingrediënten voor vier verschillende Tapas hapjes. Tijdens een livestream maakt iedereen onder enthousiaste begeleiding de gerechtjes in z’n eigen keuken klaar. Daarna trekken jullie de eventueel meegeleverde fles Spaanse wijn open en maken er samen een heerlijke mediterrane avond van.

Tonen
Vanaf € 24,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Hoe maak je een podcast? Hoe zorg je ervoor dat deze vindbaar is en iedereen kan luisteren? Waar moet een goede podcast aan voldoen? Tijdens deze uitdagende online workshop krijg je, samen met collega’s of vrienden, antwoord op deze vragen.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
6 tot 50 personen
Korte omschrijving

Dit is een wel heel bijzonder online chocolade uitje. Je maakt onder leiding van Tante Annie en een van onze andere entertainers een geweldig chocolade schilderij! Vanuit Den Bosch connecten ze met jullie en dan kan de lol vanuit je eigen keuken beginnen! Tante Annie legt je alle technieken en trucjes uit voor je mooiste schilderij! Je mag natuurlijk helemaal je eigen draai geven aan het chocolade schilderij en natuurlijk moet de chocolade die op het doek komt wel even voorgeproefd worden...

Tonen
Vanaf € 32,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Chocoladerepen met zelfgemaakte wikkel. Zelf raken we niet uitgepraat over deze fantastische nieuwe online workshop. Want de resultaten zijn elke keer gewoonweg verbluffend en uniek! Alle deelnemers ontvangen thuis een goedgevulde box met alle ingrediënten voor het maken en versieren van unieke chocoladerepen. Naast deze ingrediënten en versieringen ontvang ook je eigen siliconen mal om chocoladerepen te maken. Deze kan je zo vaak hergebruiken als je wilt.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 5 personen
Korte omschrijving

Een zoete, gezellige en leerzame break met je collega’s, familie of vrienden. Verras je thuiswerkende collega’s met een zoete en leerzame pauze. Dompel ze een uurtje lang onder in chocolade en gezelligheid. Alle teamleden krijgen via de post een mooi bonbonpakketje toegestuurd met daarin zes flinke huisgemaakte bonbons (twee slagroomtruffels, twee sinaasappel-marsepein bonbons en twee bonbons van witte chocolade, kokos en amandelen).

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01