tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Online vriendinnen uitjes in de Provincie Limburg

Online vriendinnen uitjes in de Provincie Limburg

Filter 43 uitjes
Weergave:

Er zijn 43 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Limburg
Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Er heeft een moord plaatsgevonden. De burgemeester is om het leven gebracht. Er is een onderzoek gestart en jullie worden gezien als de hoofdverdachte. Het is nu aan jullie om te bewijzen wie de moord heeft gepleegd. Elke deelnemer ontvangt thuis een pakket met allerlei bewijsmateriaal. Dit spel wordt samen in virtuele teams gespeeld.

Tonen
Vanaf € 250,- per groep
10 tot 750 personen
Korte omschrijving

Doe de Gek op Holland quiz als teamuitje op afstand. Even iets anders tussen het werk door? In plaats van de vrijdagmiddagborrel een online Gek op Holland Quiz met een leuke quizmaster? De presentatie van de Gek op Holland quiz is in handen van een heuse quizmaster. Zij/hij is te zien via je laptop net als je eigen vrienden/collega's. Je mobiele telefoon verandert in een ware buzzer.

Tonen
€ 37,95 tot € 45,- per persoon
1 tot 99 persoon
Korte omschrijving

Zin om weer eens iets te doen? Doe dan mee aan een online workshop Droogbloemenkrans maken! En dan niet met een filmpje maar gewoon echt 'live'. Is het anders? Ja! Is het minder? Eigenlijk niet!

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Korte omschrijving

Heb jij met jouw familie of vrienden zin om thuis een leuke videoclip of korte film te maken? Wij helpen je bij het maken van een script, geven digitaal acteer-, dans- en filmtips en nadat iedereen zijn/haar eigen stuk thuis heeft gefilmd, monteren wij er een leuke video van. Breng iedereen digitaal bij elkaar door een video te maken.

Tonen
Vanaf € 19,95 per team
2 tot 1000 personen
Korte omschrijving

El Dorado, de stad van goud.. een mythe of toch gebaseerd op waarheid? Ontdek het in onze nieuwste Online Escape Room: El Dorado The City of Gold. Een spannende Online ervaring met een mysterieus verhaal. Ontvang online en offline een mysterieuze raadsels om op te lossen. Leuk voor een avond met vrienden of als activiteit met het hele gezin. Print alle offline benodigdheden uit en knip waar nodig de puzzels uit. Start je laptop op en ontrafel het raadsel rondom de verdwijning van Professor Brown.

Tonen
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Van de zeer succesvolle thuisgame Operatie Castellum is er nu een 60 minuten versie. Speciaal gemaakt om met elkaar tijdens de borrel te kunnen spelen.

Tonen
€ 7,90 tot € 39,50 per team
1 tot 100 persoon
Korte omschrijving

Ontdek de nieuwste Online Escape Game die je via je telefoon (groepsApp) speelt. Dit interactieve spel is anders dan de escape games die je kent... Door middel van foto's, interactieve filmpjes en audioberichten komt het verhaal helemaal tot leven! Geen standaard berichtjes en puzzels, maar een meeslepend en uitdagend visueel verhaal, waarin samenwerken de enige manier is om het eind te halen…!

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Door de corona maatregelen is het vrijwel onmogelijk om op de "normale" manier een workshop te geven. Wel is het mogelijk om enkele dans workshops online te geven.

Tonen
Vanaf € 12,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Dit gave online uitje zorgt voor een hoop hilariteit. Onder aanvoering van onze gezellige quizmaster gaan de teams verschillende interactieve rondes tegemoet. Ondersteund met beeld en geluid spelen we leuke en hilarische rondes waarin er veel gelachen kan worden en we met veel plezier terugkijken op dit gezellige uitje! Van uitbeelden tot opdrachten en van meezingen tot kennisvragen. Alles zit verwerkt in dit leuke spel wat je kunt spelen vanaf 6 personen!

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Liefde voor chocolade. Dat staat centraal in deze workshop en dat is voor iedereen makkelijk op te brengen. We gaan een mooi hart maken met het pakket wat jullie thuisgestuurd krijgen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01