tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Online teamuitje

Overzicht met leuke online teamuitjes voor de afdeling of het hele team!

Populair bij online teamuitjes

Leuke teamuitjes die online te doen zijn

Vanaf nu hoef je je team- of bedrijfsuitje nooit meer uit te stellen. Met een online variant, die er tegenwoordig in alle soorten en maten zijn en die net zo leuk en goed geregeld zijn als een live uitje, kunnen jij en je collega’s volop genieten. Kom bij elkaar via Zoom, Teams of het platform van jullie keuze en het feest kan beginnen.

Lees verder

Gaan jullie voor spanning en actie met een online spel, een uitdagende online escape room of diverse online quizzen? Wordt het een culinair spektakel met een online proeverij, een interactieve online kookworkshop of kiezen jullie liever voor een verrassende online (muziek)bingo. Ook creatief is er van alles mogelijk via DIY pakketten of het grote aanbod online workshops.

Met kerst kan ook alles doorgaan via een online kerstborrel of kerstuitje en ook aan online eindejaarsuitjes en nieuwjaarsborrels is gedacht met leuke online varianten. Van wijn, bier, champagne tot aan cocktails er is veel mogelijk.

Met dit aanbod gaat een online bedrijfsuitje zeker lukken en hoe leuk is het om iedereen ook nog is extra te verrassen met een overheerlijke borrelbox zodat jullie na afloop nog lekker kunnen naborrelen met elkaar. Teambuilding tot en met!

 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01