starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online Sushi workshops

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Online

Bij deze Sushi workshop ontmoet je je collega's, vrienden of familie online! Zolang we niet met elkaar samen mogen komen is dit een heel verleidelijk alternatief! Alle deelnemers ontvangen voor aanvang een SushiBox thuis. Deze doos is gevuld met allerlei materialen die je nodig hebt om Sushi te maken. Daarnaast ook een aantal ingrediënten en checklist die je kunt gebruiken ter voorbereiding van de workshop.

Prijs
€ 42,50 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Online
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Online

Een Online Sushi workshop is wat ons betreft dé winnaar onder de online workshops. Het is creatief, lekker, helemaal aan te passen op je eigen smaak en voorkeur.. het is leerzaam én het geeft alle ruimte om tussendoor met je vrienden, collega's of familie-leden bij te praten. Maar voor het zover is wordt je wél aan het werk gezet.

Prijs
Vanaf € 40,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Online
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01