tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time flag info

Online Sushi workshop - samen heerlijke sushi maken

Omschrijving

Een Online Sushi workshop is wat ons betreft dé winnaar onder de online workshops. Het is creatief, lekker, helemaal aan te passen op je eigen smaak en voorkeur.. het is leerzaam én het geeft alle ruimte om tussendoor met je vrienden, collega's of familie-leden bij te praten. Maar voor het zover is wordt je wél aan het werk gezet.

Wat kun je verwachten? Elke deelnemer krijgt een box thuisgestuurd met de houdbare ingrediënten die je nodig hebt voor de workshop. Natuurlijk vind je ook een lijst met te halen verse boodschappen en een link wordt je toegestuurd om de voorbereidingen te doen.

Alle deelnemers doen zelf de voorbereidingen in eigen huis. Te beginnen met het doen van boodschappen: verse ingrediënten en (eventueel) vis. Ongeveer 2 uur van te voren begin je met de rijst. De rijst ga je koken (met een youtube-instructie-filmpje), de ingrediënten snijden en de tafel dekken. En daar pakken we het samen op. Sofieke geeft hele duidelijke instructies met 2 camera-opstellingen, zodat alles goed te zien is. Aan het einde van de workshop ben je een sushi-master: succes verzekerd. We maken 5 verschillende soorten sushi: nigiri, maki, temaki (handrol), uramaki (inside-out) en futomaki. En van de restjes kunnen we nog wat vrije rondes doen. Genoeg voor een goede maaltijd.

De inhoud van de box:

✓ Goede kwaliteit rijst
✓ Sushi matje
✓ Stokjes
✓ Wasabi
✓ Sojasaus
✓ Rijstazijnpoeder
✓ Sesamzaad
✓ Togarashi
✓ Servet
✓ Receptkaart en boodschappenlijst
✓ Slagersfolie
✓ Chocolaatje Chocolatemakers
✓ Groene thee

De workshop kost €40,00 p.p. excl. €4,50 verzendkosten. Ook kun je voor een 2-persoonsbox kiezen voor €55,00 excl. verzendkosten. Zo kun je met collega's samen afspreken of een workshop organiseren met partner. Wel zo gezellig! Vraag hieronder vrijblijvend naar meer informatie!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 36,75 per persoon (excl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 tot 2,5 uur
Nederlands en Engels
Online - Pakketten worden per post verzonden
Goed om te weten:
  • Live presentatie vanuit studio
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01