starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online Sushi workshop - samen heerlijke sushi maken

Wat ga je doen

Een Online Sushi workshop is wat ons betreft dé winnaar onder de online workshops. Het is creatief, lekker, helemaal aan te passen op je eigen smaak en voorkeur.. het is leerzaam én het geeft alle ruimte om tussendoor met je vrienden, collega's of familie-leden bij te praten. Maar voor het zover is wordt je wél aan het werk gezet.

Wat kun je verwachten? Elke deelnemer krijgt een box thuisgestuurd met de houdbare ingrediënten die je nodig hebt voor de workshop. Natuurlijk vind je ook een lijst met te halen verse boodschappen en een link wordt je toegestuurd om de voorbereidingen te doen.

Alle deelnemers doen zelf de voorbereidingen in eigen huis. Te beginnen met het doen van boodschappen: verse ingrediënten en (eventueel) vis. Ongeveer 2 uur van te voren begin je met de rijst. De rijst ga je koken (met een youtube-instructie-filmpje), de ingrediënten snijden en de tafel dekken. En daar pakken we het samen op. Sofieke geeft hele duidelijke instructies met 2 camera-opstellingen, zodat alles goed te zien is. Aan het einde van de workshop ben je een sushi-master: succes verzekerd. We maken 5 verschillende soorten sushi: nigiri, maki, temaki (handrol), uramaki (inside-out) en futomaki. En van de restjes kunnen we nog wat vrije rondes doen. Genoeg voor een goede maaltijd.

De inhoud van de box:

✓ Goede kwaliteit rijst
✓ Sushi matje
✓ Stokjes
✓ Wasabi
✓ Sojasaus
✓ Rijstazijnpoeder
✓ Sesamzaad
✓ Togarashi
✓ Servet
✓ Receptkaart en boodschappenlijst
✓ Slagersfolie
✓ Chocolaatje Chocolatemakers
✓ Groene thee

De workshop kost €40,00 p.p. excl. €4,50 verzendkosten. Ook kun je voor een 2-persoonsbox kiezen voor €55,00 excl. verzendkosten. Zo kun je met collega's samen afspreken of een workshop organiseren met partner. Wel zo gezellig! Vraag hieronder vrijblijvend naar meer informatie!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01