starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online RadioQuiz - Met presentator

Wat ga je doen

Hoeveel weet je van muziek? Herken jij de fragmenten? Wat is je kennis over het nieuws? En op zoek naar een leuke activiteit waar iedereen op afstand aan kan deelnemen?

Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s in dit originele online kennisspel met bekende radiospellen. Inclusief audio/video-fragmenten, jingles en een enthousiaste presentator. Elke ronde heeft een andere spelvorm en categorie. Degene met de meeste juiste antwoorden is de winnaar!

Ook is er een verrassingsronde, waarbij je zelf het onderwerp bepaalt en meehelpt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een reeks quizvragen over je collega’s of vrienden, een bedrijfssector, de leukste momenten op de werkvloer, of over de jarige/bruid/bruidegom.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01