tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Online Project Arrow - Teambuilding game

Wat ga je doen?

Ervaar met het hele bedrijf de actie en spanning van samen bezig zijn via het online Project Arrow. Mis je de interactie met collega’s? Dan is dit de manier om online samen te komen en samen te werken tijdens een online bedrijfsuitje.

Zoek je nog een leuke online activiteit? Het Online Project Arrow combineert teambuilding met actie en gezelligheid. In teams werken jullie met het hele bedrijf aan snelle en slimme oplossingen van diverse vraagstukken.

De begeleider zorgt ervoor dat alles duidelijk is met een heldere uitleg gedurende deze online escaperoom die jullie veel plezier gaat opleveren. Dit is een perfecte activiteit om het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. Dus een gezellige online kerstborrel of nieuwjaarsborrel mag natuurlijk niet ontbreken na afloop. Bekijk daarvoor eens de diverse borrelboxen die door heel Nederland verstuurd worden en per persoon samengesteld kunnen worden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 16,50 per persoon (excl. BTW)
2 tot 50 personen
Ongeveer 2 uur
Nederlands en Engels
Online
Goed om te weten:
  • Online spelbegeleider 
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01