starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online popquiz met live muziek en presentator

Wat ga je doen

De (online) Popquiz is een sfeervolle teambuildingsactiviteit én een uitstekende toevoeging op de vrijdagmiddagborrel! Tijdens deze popquiz verzorgen onze muzikanten live muziek, wat zorgt voor veel interactie met de deelnemers. In teams gaan jullie onderling de strijd aan. Wie heeft de meeste muziekkennis? Alles komt voorbij in de popquiz: van die 'gouwe ouwe' tot de hits van vandaag. Speciaal voor de thuiswerkers is er de online popquiz!

Door de juiste technieken zorgen we voor leuke visuals en zoeken we continu de interactie op. De teams kunnen via digitale antwoordformulieren de antwoorden aanleveren, waardoor 'afkijken' bij de tegenstander niet mogelijk is. De sfeer tijdens een popquiz is altijd uitgelaten. Door de interactie met de muzikanten ontstaat er een dynamische sfeer. Dit leidt vaak tot meezingers, dansjes en een hoop gezelligheid onderling.

Bij de (online) popquiz staat natuurlijk muziek centraal. Maar dit komt steeds op een andere manier terug. De popquiz is opgedeeld in de volgende rondes:

  • RONDE 1: Raad het intro
  • RONDE 2: Tijd om te tellen
  • RONDE 3: Mash-up mania
  • RONDE 4: Oude koppen
  • RONDE 5: Muziek van het scherm én maak de tekst af
  • RONDE 6: Raad de videoclip
  • RONDE 7: Feest der herkenning

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01