tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Online Escape Game - Patient Zero

Omschrijving

Door corona is het niet altijd even makkelijk om een leuk uitje te organiseren voor vrienden, familie of collega's. Patient Zero is een spel waarbij je alsnog veel plezier kan beleven met elkaar, zowel met een kleine, als ook met een grote groep. Door met de hele groep samen op zoek te gaan naar het anti-serum voor een dodelijk virus.

De teams bestaan uit ongeveer vier personen en teams kunnen tegen elkaar spelen om te zien wie als eerste het medicijn heeft gevonden. Jullie kunnen het spel met oneindig veel spelers en teams spelen. Het spel is daarnaast ook in het Engels te spelen.

Het spel speelt zich af in een online 3D omgeving, waarbij je in verschillende kamers op zoek gaat naar een anti-serum voor een dodelijk virus. Door informatie uit verschillende kamers te combineren openen jullie deuren, komen jullie achter nieuwe informatie en hopelijk stellen jullie op tijd het medicijn samen, om zo een wereldwijde pandemie te voorkomen. Gegarandeerd puzzelplezier!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 11,25 tot € 14,95 per persoon (excl. BTW)
Vanaf 8 personen
1 tot 1,5 uur
Online
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01