starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online chocoladeworkshop - Maak zelf een Bossche Bol

Wat ga je doen

Je kunt nu vanaf thuis, kantoor of zelfs vanuit je vakantiehuis een online workshop Bossche Bol maken volgen! Hoe leuk is dat. Tante Annie en een van de andere entertainers begeleidt je vanuit Den Bosch stap voor stap in het bakproces van deze lekkernij. En… Een beetje proeven tussendoor is natuurlijk toegestaan!

Je kunt kiezen voor een workshop van 1,5 uur of een workshop van 2,5 uur. In de workshop van 1,5 uur ga je de soes vullen, in de chocolade dippen en versieren naar eigen smaak! In de langere workshop leer je ook hoe je de soes zelf bakt. Voor beide workshops krijg je thuis een chocoladepakket van ons met alle ingrediënten erin!

De begeleiding kan via een online communicatiemiddel naar keuze, zoals Zoom of Teams. Laat ons dus snel weten via wat jij lekker online wilt gaan bakken, en wij zorgen dat de pakketten jullie kant op komen. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

Met meer dan 6 personen? Dan is dit uitje onder leiding van een entertainer. De entertainer voelt de groep altijd goed aan, hoeveel gekkigheid de groep leuk vindt. Liever een chiquer uitje? Dit kan de entertainer ook. We kunnen jullie voorzien van zoveel chocolade weetjes als je wilt.

Met minder dan 6 personen? Hiervoor bieden wij dit uitje in DIY vorm aan. Een leuk Do It Yourself uitje voor met vrienden / familie / bedrijf of gewoon om wat leukheid in je dag te brengen!

Wat kun je verwachten vanuit ons?

  • 2 kant en klare soezen. Je kunt ze ook nog wel last minute uit de diepvries halen
  • 0,2 liter slagroom
  • 1 eetlepel suiker (kan minder)
  • 4 zakjes poedersuiker (kan minder)
  • 60 gr chocolade (calletjes, hoeveel procent cacao denk jij dat deze is?)
  • sprinkels. Om de Bossche Bol te versieren.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01