tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro shipping persons time flag info

Online bonbon proeverij en workshop

Omschrijving

Een zoete, gezellige en leerzame break met je collega’s, familie of vrienden. Verras je thuiswerkende collega’s met een zoete en leerzame pauze. Dompel ze een uurtje lang onder in chocolade en gezelligheid. Alle teamleden krijgen via de post een mooi bonbonpakketje toegestuurd met daarin zes flinke huisgemaakte bonbons (twee slagroomtruffels, twee sinaasappel-marsepein bonbons en twee bonbons van witte chocolade, kokos en amandelen).

We ontmoeten elkaar tijdens een online sessie waarin ik je van alles vertel over chocolade en laat ik middels korte filmpjes en live uitleg zien hoe elke bonbon is gemaakt, geloof me dat is helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. De receptuur van deze bonbons stuur ik mee in het bonbonpakket en zo kunnen alle deelnemers de bonbons thuis nog eens namaken.

Samen beleven jullie een ongedwongen en gezellige pauze die ook nog eens leerzaam is. Wij geven al jaren bonbonworkshops en kookworkshop aan teams. Nu teamuitjes voorlopig niet door kunnen gaan en collega’s elkaar veel minder zien hebben wij een manier gevonden om mensen toch te verbinden en culinaire kennis aan hen over te dragen.

Deze activiteit is uit te breiden met een giftbox gevuld met producten waarmee de deelnemers thuis bonbons kunnen maken. Denk aan, verschillende soorten chocolade, marsepein, een doorhaalvork en eventueel een digitale thermometer. In overleg kunnen we er vast een prachtig verwenpakket van maken.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 25,- per persoon (excl. BTW)
3 werkdagen
€ 6,95 verzendkosten
Vanaf 6 personen
1 uur
Nederlands en Engels
Online - Pakketten worden per post verzonden
Goed om te weten:
  • Live presentatie vanuit studio
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01