starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Juist nu is het belangrijk om wat leuks te doen met je collega's. Organiseer een online bedrijfsuitje!

Beoordelingen Online Bedrijfsuitjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 120 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 120

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben als team weer een goede boost gehad

Wij hebben het weer erg leuk gehad afgelopen vrijdagavond. Vooral de start met die appjes.
Er werd ongemakkelijk gekeken. Sommige vroegen er rond uit om en andere deden niets.
Ik vond het enig. Heel erg bedankt voor jullie begeleiding.

Die film is hilarisch. Ha ha ha.

Wij hebben als team weer een goede boost gehad om 2021 goed te starten en dat was de insteek.
Bedankt en we hopen dat jullie ook weer snel aan de bak kunnen op toffe locaties.

woensdag, 7 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een heel leuk teamuitje

Echt een heel leuk teamuitje, een goed alternatief in deze corona-tijd. Je komt in een bizarre wereld terecht, waarin je het gevoel hebt steeds over je schouder te moeten kijken. De tijd vloog voorbij! Nadien heb ik alleen maar enthousiaste collega’s gesproken.

Wij hebben als team weer een goede boost gehad om 2021 goed te starten en dat was de insteek.


dinsdag, 6 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldige middag

“Wat een geweldige middag. En wat zat het goed in elkaar. Ondanks alle beperkingen heeft NEVERREST er een fantastische online middag van gemaakt. Precies wat we nodig hadden.”

maandag, 5 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eerst een uitdaging bieden, maar ondertussen…..

Wij willen jullie bedanken voor de heerlijke middag waar we hebben gelachen tot de tranen over onze wangen biggelden!
Eerst een uitdaging bieden, maar ondertussen…..
Heerlijk Was al weer even geleden om dit mee te maken met elkaar dus echt super, super bedankt! Namens mij en al mijn collega’s.

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We wanted to give you a big THANKS for the event today!

We wanted to give you a big THANKS for the event today!
At the moment we’re receiving positive feedback and remarks from our colleagues which is what we were looking for, starting 2021 with a great Team Building event ⯑!
I’ve done a similar exercise like this before, but you guys go above and beyond to really make the event challenging, interesting and up-to-date with all social/ tech assignments

vrijdag, 2 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Heel leuk om in deze tijd op deze manier in contact te zijn met je collega's. Fijn om niet alleen maar achter je scherm zitten, maar ook naar buiten te gaan en creatief bezig te zijn. Jeroen bracht de cursus met veel enthousiasme en positiviteit. Mijn collega's en ik hebben ervan genoten!

donderdag, 1 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk avondje vermaak in de Corona tijd

8

zondag, 28 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring met team of groep!

Top escape room!

vrijdag, 26 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke escaperoom

Wat een leuke afwisseling in deze corona tijd. Jammer dat je het nu niet op locatie kan, maar deze online versie is echt heel leuk en goed voor de teamspirit. De prijs/kwaliteit verhouding weet ik niet, want mijn werk heeft het geregeld. Dus kan ik niet over oordelen.

dinsdag, 23 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne onderbreking vd dag

Leuk begrijpelijk spel om digitaal te spelen.

dinsdag, 23 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel goed alternatief voor het echte werk

Heel slim en leuk opgezet spel, redelijk uitdagend en leuk dat er live begeleiding meedoet, dat maakt het net wat persoonlijker.
We hebben veel lol beleefd en komen ons zeker een keer echt opsluiten zodra de omstandigheden dat weer toelaten.

zondag, 21 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Professioneel , goed verzorgt en gezellige activiteit

Aanrader!

woensdag, 10 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super avond!

Samen cocktails shaken, maar toch op afstand. Wat een top idee! De medewerkers van Barstories doen er alles aan om de sfeer goed te houden. Tussen het shaken door deden we nog een quiz. De cocktails waren heerlijk en de sfeer was super! Voor herhaling vatbaar!

dinsdag, 9 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed initiatief

Nu in deze tijd evenementen houden lastig is vind ik dit een prima initiatief. Pakketten word thuis afgeleverd en online is de workshop te volgen. Werkt ideaal

dinsdag, 9 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige teambuilding in tijden van Corona

Erg leuke escaperoom, met een goede begeleiding (Julia en Arthuro door Tatum).

maandag, 8 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super uitdaging

jammer dat het zo kort was, we hebben super genoten. het einde viel wel een beetje tegen⯑

vrijdag, 5 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke ervaring, zeker aan te raden!

Beste optie voor een online evenement!

donderdag, 4 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Leuke ervaring. Krap op tijd maar net gelukt!

zaterdag, 27 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke escaperoom met puzzels van een goed niveau!

Ik heb met 8 teams de online escaperoom gespeeld. Het regelen was af en toe met hapering, maar uiteindelijk ben ik goed geholpen. Het spel zelf is ontzettend leuk! Niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk, oftewel: leuk voor tieners en (jong)volwassenen! Leuk gedaan met foto's, video en audio en goed (live!) begeleidt!

vrijdag, 26 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zenuwslopend, spannend en erg leuk om te doen

Neverrest organiseert Online Social Chaos. En hoe! Zeer strak geregeld, zenuwslopend, spannend en erg leuk om te doen. Zo leer je je collega’s van een andere kant kennen. En zelfs voor de meest bedreven online specialist zijn er toch nog nieuwe tools en trucjes te leren ⯑.

dinsdag, 23 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absolutely fantastic! Lots of fun!

Absolutely fantastic! Lots of fun! 5 Starts

vrijdag, 19 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een heel leuk online teamuitje

Echt een heel leuk online teamuitje, een goed alternatief in deze corona-tijd. Je komt in een bizarre wereld terecht, waarin je het gevoel hebt steeds over je schouder te moeten kijken. De tijd vloog voorbij! Nadien heb ik alleen maar enthousiaste collega’s gesproken.

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

uitstekend

zeer gave experience en hele goede hersentraining, omdat het online is moet je zeer goed samenwerken!!

woensdag, 10 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer leuke activiteit om juist in "coronatijd" samen te doen met je collega's.

Enthousiaste professionals die zeer gepassioneerd over fotografie praten. Veel geleerd in korte tijd. Daarnaast is het ook zeer geschikt als teambuilding activiteit omdat je ook samen aan een opdracht gaat werken. Echt een aanrader, juist in deze tijd waarin we allen vooral thuiswerken.

dinsdag, 2 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!!!!

Echt helemaal top

zondag, 31 januari 2021

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01