starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Juist nu is het belangrijk om wat leuks te doen met je collega's. Organiseer een online bedrijfsuitje!

Beoordelingen Online Bedrijfsuitjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 87 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 87

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

vrijdag, 8 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch bedrijfsuitje in deze rare tijden!

Afgelopen vrijdag een zeer geslaagd teamevent gehad. Duur van 2,5 uur leek van tevoren lang, maar tijd vloog voorbij. Plot zit goed in elkaar.

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartstikke leuk om te doen met het gezin!

Gisteren met gezin (2 meiden van 14) gespeeld. Mooi vormgegeven, leuke opdrachten, moeilijk genoeg terwijl iedereen echt kon bijdragen. Veel afwisseling en uitdaging. Echt een aanrader om 1.5-2 uur met elkaar te doen.

donderdag, 31 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch spel!

We hebben dit met ons gezin via teams tegelijkertijd op vier verschillende locaties gedaan. Was geweldig. Leuke puzzels, voldoende uitdaging maar wel op te lossen. We kunnen niet wachten op deel 2!

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dikke pret

Aan te raden om te doen in quarantaine

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast.

We zitten in deze tijd al erg veel in Teams te overleggen….en nu een teamuitje….zouden we dat wel leuk vinden? Gegokt en wat was dit een goede gok! Je krijgt niet heel veel info, waardoor het ook voor de organisatoren erg leuk was om mee te doen. Teambuilding, ontspannen, lachen, puzzelen, verbazen….het zit er allemaal in! De tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Bedankt!! Uitgeverij Zwijsen

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel met veel verschillende (soorten) puzzeltjes, leuke characters en persoonlijke begeleiding!

Leuk spel waarin je met een character op avontuur gaat en veel verschillende soorten puzzels oplost. Heel leuk dat er persoonlijke begeleiding is waardoor de antwoorden afgestemd worden op wat de groep zegt. Goede aanrader gekregen om via zoom/skype/etc te communiceren met je groepsgenoten om makkelijker te kunnen overleggen.

zondag, 27 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij missen het uit eten gaan enorm, dit is een goed alternatief en erg lekker, we kunnen niet wachten tot ze weer open gaan

Top

woensdag, 23 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke online escaperoom

Leuke escaperoom. Mooi in elkaar gezet en leuke begeleiding via internet.

zondag, 20 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke game gespeeld, ook tijdens Corona tijd leuk om met je Team te doen

10 punten!

Enne, je kunt tijdens het spelen ook een drankje nuttigen

donderdag, 17 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk online avontuur, gewoon vanaf de bank te spelen!

Top in elkaar gezette game via Telegram! Gespeeld met één collega (die momenteel in zuid-amerika verblijft). Leuke is dat we dit gewoon samen konden doen, gewoon online!

Spoiler: je moet via appjes, email en filmpjes een mysterie oplossen door iedere keer kleine puzzels op te lossen. Die waren nog wel behoorlijk uitdagend (ook omdat we mss met ons 2en waren). We haalden het einde nét niet helemaal op tijd; dus de begeleider hielp ons het laatste stukje wat sneller door het spel heen.

Enige minpuntje is dat het een vaste prijs is; wat aan de hoge kant voor slechts 2 personen. Advies is met meerdere mensen te spelen :)

donderdag, 17 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Legendarisch leuk :)

Absoluut een 4.9 was echt geweldig om te doen!

dinsdag, 15 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was LIT

Was wel leuk dat de bots terug antwoorden op de juiste momenten.

dinsdag, 15 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ideaal om als bedrijf toch online met elkaar een beleving samen te delen

Gastrohome zorgt voor een avondvullend programma, inclusief corporate boodschap, branding, heel lekker eten en gezellige obers die je online van instructies en tips voorzien.

vrijdag, 11 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog zoveel leuker dan verwacht, echt een unieke avond

Heel bijzonder nieuw concept wat je echt eens moet ervaren. De online ober is de perfecte toegevoegde waarde op de avond. Af en toe is hij in beeld om wat gerechten toe te lichten of tips te geven. Hierdoor heb je alle tijd voor je gezelschap. Mega gezellig!

woensdag, 9 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten

Wat een uitkomst in tijden als deze. We hebben heerlijk gegeten.

dinsdag, 8 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch om op deze wijze met collega’s toch nog iets leuks te doen tijdens de coronatijd. Zeker een aanrader

Geweldig ‘uitje’ met top begeleiders.

maandag, 7 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De online ober zorgt voor een hele gezellige dynamiek

Een echte restaurantbeleving thuis, ook het tempo is net als in een restaurant heel relaxed. Echt een avondje uit thuis

zondag, 6 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit was één van de beste thuis diners

Met 90 collega's en hun huishouden een geweldige avond gehad! Bedankt!

woensdag, 2 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bij BDO Corporate Finance hebben we elkaar met Photoclass nog beter leren kennen, en dat op een super natuurlijke manier!

De basics van fotografie zijn belangrijk bij Photoclass, maar wat nog veel waardevoller bleek is dat de opzet van de cursus ertoe leidt dat je een leuk kijkje krijgt in elkaars bezigheden, hobby's, familie activiteiten, etc. Bovendien bleek dat heel wat collega's een oog voor fotografie hebben. Al met al meer dan geslaagd alternatief voor team uitje in de fysieke wereld.

maandag, 30 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een memorabele middag!

Vol in actie op een ontspannen manier. Genoeg tijd om ook binnen je kleine team na afloop even te socializen bij het koffieapparaat, voordat de eindpresentatie begint. Heel natuurlijk momentje. De eindpresentatie is een vlotte hilarische terugkoppeling met anekdotes, wat er allemaal gebeurde bij de acts, maar ook binnen de teams.

donderdag, 12 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk en origineel, absolute aanrader!

Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!

woensdag, 11 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

Een dikke 10

dinsdag, 3 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische online ervaring!

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, Ik ken genoeg reallife games experiences of hoe je het noemen wilt. maar zwaar onder de indruk! Een collega wist daarentegen eigenlijk niets van Social Media en beeldbelt bijna nooit, maar door goed te lezen en assistentie van Neverrest & natuurlijk haar teamleden online ging het ook bij haar super!”

maandag, 2 november 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01