tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search load arrow head home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Online bedrijfsuitje

Organiseer het bedrijfsuitje dit jaar online

Populair bij online bedrijfsuitjes

Tref je collega's digitaal met een leuk online bedrijfsuitje

In deze tijden waarin het niet meer altijd zeker is of je uitje met het bedrijf door kan gaan op de manier waarop jullie willen, is het wel zo leuk om iets te organiseren dat altijd kan doorgaan. Met een online variant zijn plezier, interactie en gezelligheid met de collega’s nog steeds van de partij!

Lees verder

Ons aanbod en mogelijkheden voor online teamuitjes zijn ondertussen goed op orde. Via Teams, Zoom, Meet of noem een platform, er is veel mogelijk. Er zijn online workshops in alle soorten of leuke DIY pakketten voor de creatieveling, online kookworkshops en de lekkerste proeverijen van wijn, bier, champagne of cocktails tot aan chocolade voor de lekkerbekken. Maar ook superleuke online quizzen, spannende online spellen en escape rooms voor de nodige actie.

Met de feestmaand in het vooruitzicht is er ook een gevarieerd aanbod van online kerstuitjes en eindejaarsuitjes. Zo kun je dit jaar met gemak een gezellige online kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren. Een leuke online bingo mag daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Met dit aanbod gaat een online uitje zeker lukken!  En willen je helemaal uitpakken tijdens jullie online bedrijfsuitje? Maak het geheel dan compleet met een borrelpakket vol overheerlijke drankjes en versnaperingen, voor elk budget wat wils en succes gegarandeerd.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01