starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Oldschool gymmen

Beleef de sfeer van het gymlokaal met een uniek oldschool gym-uitje

De ringen in, de matten op, ga oldschool gymmen

Denk aan je schooltijd, denk aan gym en je denkt aan apenkooien of aan trefbal. Of was het altijd blokjesvoetbal of ringen zwaaien? Wie kent het vliegend tapijt nog of werd dat bij jou op school de zwevende mat genoemd? Verstoppertje in het donker of een uitdagend circuitje?

Beleef je herinneringen nog een keertje, maar nu zonder de strenge meester of het groepjes kiezen, en met je allerbeste vriendinnen, vrienden of je leuke collega’s. Ga nog eenmaal helemaal los en laat de nostalgie zijn werk doen. Haal samen herinneringen op en voel je weer even als een kind te rijk.

Een groepsactiviteit kan zo simpel en toch zo effectief zijn. Sluit dit actieve, supergezellige en unieke uitje af met een lunch of een borrel en ga vrolijk en voldaan verder met herinneringen ophalen.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Laat het kind in je los en de aap uit de kooi en ga apenkooien

Het was het hoogtepunt van ieder jaar tijdens de gymlessen en iedereen weet waar je het over hebt: een les apenkooien was het helemaal. Wij willen graag deze traditie voortzetten; dus wat let je om zelf ook weer eens een rondje te apenkooien?

Prijs
Vanaf € 12,50 per persoon
Aantal
10 tot 50 personen
Plaats
Mogelijk op elke geschikte locatie met gymzaal
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01