starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Oldschool gymmen

Beleef de sfeer van het gymlokaal met een uniek oldschool gym-uitje

De ringen in, de matten op, ga oldschool gymmen

Denk aan je schooltijd, denk aan gym en je denkt aan apenkooien of aan trefbal. Of was het altijd blokjesvoetbal of ringen zwaaien? Wie kent het vliegend tapijt nog of werd dat bij jou op school de zwevende mat genoemd? Verstoppertje in het donker of een uitdagend circuitje?

Beleef je herinneringen nog een keertje, maar nu zonder de strenge meester of het groepjes kiezen, en met je allerbeste vriendinnen, vrienden of je leuke collega’s. Ga nog eenmaal helemaal los en laat de nostalgie zijn werk doen. Haal samen herinneringen op en voel je weer even als een kind te rijk.

Een groepsactiviteit kan zo simpel en toch zo effectief zijn. Sluit dit actieve, supergezellige en unieke uitje af met een lunch of een borrel en ga vrolijk en voldaan verder met herinneringen ophalen.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Je herinnert hem nog wel, die gymdocent die altijd met zijn slechte grappen, foute joggingpak en veel te overdreven enthousiasme probeert om iedereen in beweging te krijgen. Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn oksels. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst.

Prijs
Vanaf € 19,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Locaties
Mogelijk in elke sporthal in Nederland.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Het was het hoogtepunt van ieder jaar tijdens de gymlessen en iedereen weet waar je het over hebt: een les apenkooien was het helemaal. Wij willen graag deze traditie voortzetten; dus wat let je om zelf ook weer eens een rondje te apenkooien?

Prijs
Vanaf € 21,00 per persoon
Aantal
10 tot 50 personen
Locaties
Mogelijk op elke geschikte locatie met gymzaal
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01