Apenkooien oldschool gymmen
Oude tijden herleven...

Zoek een activiteit

De ringen in, de matten op, ga oldschool gymmen

Denk aan je schooltijd, denk aan gym en je denkt aan apenkooien of aan trefbal. Of was het altijd blokjesvoetbal of ringen zwaaien? Wie kent het vliegend tapijt nog of werd dat bij jou op school de zwevende mat genoemd? Verstoppertje in het donker of een uitdagend circuitje?

Beleef je herinneringen nog een keertje, maar nu zonder de strenge meester of het groepjes kiezen, en met je allerbeste vriendinnen, vrienden of je leuke collega’s. Ga nog eenmaal helemaal los en laat de nostalgie zijn werk doen. Haal samen herinneringen op en voel je weer even als een kind te rijk.

Een groepsactiviteit kan zo simpel en toch zo effectief zijn. Sluit dit actieve, supergezellige en unieke uitje af met een lunch of een borrel en ga vrolijk en voldaan verder met herinneringen ophalen.

Vanaf € 12,50 per persoon
10 tot 50 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie met gymzaal
Het was het hoogtepunt van ieder jaar tijdens de gymlessen en iedereen weet waar je het over hebt: een les apenkooien was het helemaal. Wij willen graag deze traditie voortzetten; dus wat let je om zelf ook weer eens een rondje te apenkooien?

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties